Η Mattel κυκλοφόρησε κούκλες «The Χ-Files»

Η Mattel κυκλοφόρησε κούκλες «The Χ-Files»

Οι κούκλες Φοξ Μόλντερ και Ντέινα Σκάλι θα κυκλοφορήσουν με αφορμή του εορτασμού των 25 χρόνων της σειράς.

Φανταστικοί πράκτορες του FBI, οι Φοξ Μόλντερ και Ντέινα Σκάλι μπορούν τώρα να διερευνήσουν τα παραφυσικά και ανεξήγητα φαινόμενα μέσα από το σπίτι σας. Στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram του «The X-Files» ανακοινώθηκε την Τετάρτη ότι οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας είναι τώρα διαθέσιμοι ως κούκλες Barbie.

«H σειρά “The X-Files” συμπληρώνει 25 χρόνια! Για να γιορταστεί η περίσταση η @mattel μόλις κυκλοφόρησε Mulder & Scully @barbie!», αναφέρεται στον λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Η σειρά «The X-Files» προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Fox στις 10 Σεπτεμβρίου 1993, με την Τζίλιαν Άντερσον να υποδύεται τη Ντέινα Σκάλι σκεπτικίστρια απέναντι στα παραφυσικά φαινόμενα και τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι ως Φοξ Μόλντερ, ο οποίος πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας.

Κάθε κούκλα αξίας 39,99 δολαρίων πωλείται μαζί με ένα μίνι σήμα του FBI και θήκη, με τα πρόσωπα των πραγματικών ηθοποιών που υποδύθηκαν τους χαρακτήρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Mattel κυκλοφόρησε κούκλες που συνδέονται με την τηλεοπτική σειρά. Το io9 αναφέρει ότι κούκλες Κεν και Μπάρμπι – ντυμένοι ως Σκάλι και Μόλντερ – σε σετ δώρου κυκλοφόρησαν το 1998.

Δείτε ακόμη: Η Barbie έχει… κυτταρίτιδα