Η μεγάλη αλλαγή στο Viber που δίνει μια νέα διάσταση στα group chats

Η μεγάλη αλλαγή στο Viber που δίνει μια νέα διάσταση στα group chats

Αυτό είναι, μάλιστα, κάτι που δεν υπάρχει σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα τρόπο για να εμπλουτίσει τη συνομιλία και να προσθέσει νέο ενδιαφέρον στους χρήστες του βρήκε το Viber, καθώς οι χρήστες μπορούν πλέον να συμμετάσχουν και να εκφράζουν την άποψή τους για οποιοδήποτε θέμα τεθεί προς συζήτηση.

Το νέο εργαλείο για ζωντανές δημοσκοπήσεις, τα λεγόμενα «polls», λανσάρει διεθνώς το Viber σε Group chats (ομαδικές συνομιλίες) και Communities (κοινότητες). Τα «Polls» επιτρέπουν σε όσους συμμετέχουν σε Group chats ή σε ένα Community να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τι σκέφτονται τα υπόλοιπα μέλη για ένα θέμα, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχουν σε δεκάδες σχόλια και ερωταπαντήσεις στο ιστορικό της συνομιλίας.

Όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση του group μπορούν να ψηφίσουν πατώντας το κουμπί σε σχήμα καρδιάς δίπλα σε κάθε μία από τις διαθέσιμες επιλογές απάντησης. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται ζωντανά, καθώς ο αριθμός των ψήφων κάθε απάντησης αυξάνεται αυτόματα κάθε φορά που κάποιος χρήστη την επιλέγει. Οπότε online μπορεί ο καθένας να βλέπει τα αποτελέσματα κάθε απάντησης στην εν λόγω δημοσκόπηση. Περισσότερη δημοκρατία και μάλιστα live. Κάτι που σε άλλες δημοσκοπήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν υπάρχει προς το παρόν ως δυνατότητα.