Η Mondelēz ζητά δοκιμαστή σοκολάτας!

Η Mondelēz ζητά δοκιμαστή σοκολάτας!
LONDON - JUNE 23: A photo illustration of a large bar of Cadbury's chocolate, taken on June 23, 2006 in London. Over a million Cadbury chocolate bars are to be removed from shelves around the country after fears that they may be contaminated with salmonella. (Photo by Bruno Vincent/Getty Images)

Η θέση αυτή είναι πραγματική και είναι τόσο γλυκιά, όσο ακούγεται.

Οι περισσότεροι έχουν εκπαιδευτεί μία ολόκληρη ζωή πάνω σε αυτό το αντικείμενο: Η Mondelēz International, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αγαπημένες σοκολάτες, Cadbury και Oreo προσλαμβάνει έναν δοκιμαστή σοκολάτας.

Η θέση αυτή είναι πραγματική και είναι τόσο γλυκιά, όσο ακούγεται.

Μάλιστα, η εταιρεία δεν ζητά από τους υποψηφίους να διαθέτουν κάποια ιδιαίτερη εμπειρία γευσιγνωσίας στη σοκολάτα, αλλά να έχουν πάθος για τη ζαχαροπλαστική.

Ο επίσημος τίτλος της θέσης είναι «Δοκιμαστής Σοκολάτας και Κακάο» και ο εργαζόμενος θα δουλεύει επτάμιση ώρες μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης, ενώ θα συνεργάζεται με 11 πανελίστες και έναν επικεφαλή του πάνελ στα γραφεία της εταιρείας.

«Ο δοκιμαστής θα πρέπει να γεύεται σοκολάτα και ροφήματα κακάο και να δίνει μια αντικειμενική και ειλικρινή γνώμη ενώ θα εργάζεται με μία ομάδα όπου θα μοιράζονται τις απόψεις τους και θα συνεργάζονται για να καταλήξουν σε μία συμφωνία για τη γεύση αυτών», αναφέρει η εταιρεία.