Η ναυαρχίδα του ομίλου Frigoglass βρίσκεται στη Ρουμανία

Η ναυαρχίδα του ομίλου Frigoglass βρίσκεται στη Ρουμανία

Η μονάδα της Frigoglass στη Ρουμανία διαθέτει 4 γραμμές παραγωγής με παραγωγική δυναμικότητα που φτάνει τα 250.000 επαγγελματικά ψυγεία ετησίως.

Σε ναυαρχίδα του Ομίλου Frigoglass έχει εξελιχθεί η μονάδα της Ρουμανίας κατά τη διάρκεια των 20 ετών λειτουργίας της, ανακοινώθηκε σήμερα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Frigoglass, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά επαγγελματικής ψύξης (ICM), ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα στη Ρουμανία το 1995, με στόχο να ανταποκριθεί στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην αγορά Επαγγελματικής Ψύξης στην Ευρώπη.

Το εργοστάσιο, που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Τιμισοάρα, ξεκίνησε την παραγωγή σε ένα κτίριο έκτασης 6.300 τμ το 1995 και μετά από αλλεπάλληλες προσθήκες παραγωγικής δυναμικότητας, ώστε να ικανοποιηθεί η αυξανόμενη ζήτηση, έχει φτάσει να καλύπτει σήμερα ένα εμβαδό 24.000 τμ.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας και σε συνέχεια σημαντικών επενδύσεων τα τελευταία χρόνια, η παραγωγική μονάδα στη Ρουμανία εξελίχθηκε σε ναυαρχίδα του Ομίλου για τη δραστηριότητά της στην Ευρώπη, βελτιώνοντας σημαντικά την παραγωγική δυναμικότητα και αποδοτικότητά της. Με σταθερή προσήλωση στη λειτουργική αριστεία, το εργοστάσιο στη Ρουμανία έχει επιτύχει αξιοσημείωτες βελτιώσεις σε όλους τους δείκτες μέτρησης ποιότητας και αποδοτικότητας.

«Η μονάδα της Ρουμανίας, έχει εξελιχθεί σε ναυαρχίδα του Ομίλου κατά τη διάρκεια των 20 ετών λειτουργίας της. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη συνεχή πρόοδο και εξέλιξη που παρουσιάζει σε όλα τα επίπεδα. Είναι το πρώτο εργοστάσιο στο οποίο, στα τέλη του 2014, ξεκίνησε η παραγωγή του ICOOL, της νέας καινοτόμου προϊοντικής μας σειράς. Θα συνεχίσουμε να παράγουμε τα πλέον πρωτοποριακά προϊόντα της αγοράς και να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ακολουθώντας πάντα βιώσιμες πρακτικές, αποσκοπώντας στην ενίσχυση της αξίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την στήριξη των πελατών μας και την αφοσίωση των εργαζομένων μας στη Ρουμανία», ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις του ο Νίκος Μαμουλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass.

Η μονάδα της Frigoglass στη Ρουμανία διαθέτει 4 γραμμές παραγωγής με παραγωγική δυναμικότητα που φτάνει τα 250.000 επαγγελματικά ψυγεία ετησίως, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της εταιρείας. Επιπλέον, στο εργοστάσιο λειτουργεί κέντρο έρευνας και ανάπτυξης (Research & Development center), κεντρική υπηρεσία παραγγελιών για την Ευρώπη (Central Order Desk) καθώς και κέντρο ανακατασκευής και σέρβις (Refurbishment & Service center).

«Το εργοστάσιο της Frigoglass στην Τιμισοάρα, από μία μικρή μονάδα το 1995, μέσα σε διάστημα 20 ετών, έχει εξελιχθεί σε κεντρική μονάδα κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων με δυνατότητα παραγωγικής υποστήριξης πολλών ευρωπαϊκών αγορών. Παράλληλα με τον έντονο διεθνή χαρακτήρα του ως μέλους του Ομίλου Frigoglass, το εργοστάσιο της Ρουμανίας έχει ισχυρή τοπική παρουσία αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στην περιοχή. Αποτελεί την πρότυπη μονάδα για τον Όμιλο σε θέματα ποιότητας και βιωσιμότητας και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με στόχο την αριστεία», δήλωσε ο Radu Cotuna, Διευθυντής Εργοστασίου της Frigoglass Ρουμανίας.