Η νέα τηλεόραση της Samsung θα κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο

Η νέα τηλεόραση της Samsung θα κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο

Το νέο μοντέλο τηλεόρασης της Samsung θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στις αρχές Ιουνίου.

Η Samsung σύντομα θα ξεκινήσει την πώληση μιας τηλεόρασης που μπορεί να κοστίζει όσο και το αυτοκίνητό σας.

Παρόλο που η τεχνολογική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά τηλεοράσεων σε προσιτές τιμές, το συγκεκριμένο μοντέλο, KS9800, δεν θα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, η 88 ινστών τηλεόραση θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 19,999 δολαρίων.

Σημειώνεται ότι την περσινή χρονιά η τιμή μιας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας στις ΗΠΑ άγγιζε τα 1,500 δολάρια, σύμφωνα με τη στατιστική εταιρεία Statista.

Πώς δικαιολογεί η Samsung την τιμή αυτή: Σύμφωνα με την τεχνολογική εταιρεία, η 4Κ τηλεόραση θα προσφέρει μια απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, μέχρι και ένα δισ. χρώματα, χάρη στην τεχνολογία οθόνης Quantum Dot της Samsung.

Το νέο μοντέλο τηλεόρασης θα διαθέτει ακόμη ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως υπηρεσίες streaming, καθώς και τη νέα έκδοση λογισμικού Smart Hub της Samsung.

Υπενθυμίζεται ότι η Samsung είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεόρασης στον κόσμο και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια διαμάχη με την LG για την ποιότητα της εικόνας. Ωστόσο και οι δυο τεχνολογικές εταιρείες παρέχουν τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης.

Η νέα τηλεόραση της Samsung θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τις αρχές Ιουνίου, μαζί με πολλά άλλα νέα μοντέλα.