Η πρώτη ταινία του Oneman.gr στο Adventure Film Festival

Η πρώτη ταινία του Oneman.gr στο Adventure Film Festival

Το ελληνικό κινηματογραφικό Φεστιβάλ Adventure Film Festival πραγματοποιήθηκε επιτυχώς για τέταρτη χρονιά, με την συμμετοχή και του Oneman.gr.

Το ελληνικό κινηματογραφικό Φεστιβάλ Adventure Film Festival, αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς για τέταρτη χρονιά, στις 18 & 19 Νοεμβρίου, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, με την συμμετοχή και του Oneman.gr.

Το δημοφιλέστερο ανδρικό lifestyle site παρουσίασε στο φεστιβάλ την ταινία της Δήμητρας Μπαμπαδήμα, ‘H2O: 2 parts Heart, 1 part Obsession’. Η ταινία αφηγείται την συναρπαστική ιστορία του ultra swimmer Σπύρου Χρυσικόπουλου, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ολοκλήρωσε με επιτυχία τον τετραπλό διάπλου του Τορωναίου κόλπου, κολυμπώντας 34 συνεχόμενες ώρες προκειμένου να καλύψει την απόσταση των 104 χιλιομέτρων.

Το ‘H2O: 2 parts Heart, 1 part Obsession’ προβλήθηκε την Κυριακή 19/11 και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του Adventure Film Festival. Στην προβολή ήταν παρών και ο ίδιος ο Σπύρος, ο οποίος μίλησε για την προσπάθεια του αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια και τα επόμενα ρεκόρ που φιλοδοξεί να καταρρίψει.

Ο Διευθυντής Σύνταξης του Oneman.gr, Αντώνης Τζαβάρας, δήλωσε σχετιικά: “Το Oneman αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Σπύρου Χρυσικόπουλου. Η ιστορία του είναι μια ιστορία υπέρβασης που ενέπνευσε και συγκίνησε κατ’ αρχάς εμάς τους ίδιους. Από ένα σημείο και μετά θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να μοιραστούμε αυτά τα δυνατά συναισθήματα. Η Δήμητρα Μπαμπαδήμα, με το μοναδικό της βλέμμα και το ιδιαίτερο αφηγηματικό ύφος της, δημιούργησε μια ταινία που δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανέναν θεατή και ο Κωνσταντίνος Αμπατζής κατέγραψε το χρονικό της προσπάθειας του Σπύρου σε ένα longread που θα εμπνεύσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Είμαστε πραγματικά περήφανοι γι’ αυτή τη δουλειά κι ευχαριστούμε το Adventure Film Festival που τη φιλοξένησε”.

Μπορείτε να δείτε την ταινία εδώ: https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=6YIJ7GC-Uq8