Η Ryanair αλλάζει την πολιτική για τις αποσκευές των επιβατών

Η Ryanair αλλάζει την πολιτική για τις αποσκευές των επιβατών

Να αλλάξει την έως τώρα πολιτική με τις βαλίτσες εξετάζει η Ryanair, σε μια προσπάθεια να μειώσει τις απώλειες εσόδων από τις αποσκευές.

Να αλλάξει την έως τώρα πολιτική με τις βαλίτσες εξετάζει η Ryanair, σύμφωνα με τον Guardian, σε μια προσπάθεια να μειώσει τις απώλειες εσόδων από τις αποσκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό η αεροπορική εταιρεία βλέπει τα έσοδα από τις βαλίτσες να πέφτουν, παρότι παρουσίασε έσοδα 443 εκατ. ευρώ, μιας και οι ταξιδιώτες επιλέγουν να φορτώνουν με βαλίτσες μέχρι και τα μικρά παιδιά για να ξεφύγουν από τα τέλη αποσκευών.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της εταιρείας, Neil Sorahan, η Ryanair ενδέχεται να επανεξετάσει την παροχή δεύτερης αποσκευής η οποία τέθηκε σε εφαρμογή στα τέλη του 2013, καθώς οι επιβάτες έχουν αρχίσει να το εκμεταλλεύονται.

Μάλιστα, τα στατιστικά δείχνουν ότι μόλις ένας στους έξι πληρώνει για τις αποσκευές του στην Ryanair καθώς το check-in των αποσκευών μπορεί να κοστίσει λιγότερο από την αγορά μιας θέσης.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβάτες της Ryanair που φτάνουν με αποσκευές μεγαλύτερες από τις συγκεκριμένες προδιαγραφές κινδυνεύουν με χρέωση που φτάνει τις 50 λίρες.