Η σειρά Everyday Objects των Tiffany’s φέρνει την πολυτέλεια στις γιορτές

Η σειρά Everyday Objects των Tiffany’s φέρνει την πολυτέλεια στις γιορτές

Από ασημένιες κονσέρβες μέχρι κουδούνι ξενοδοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα, ανακαλύψτε τα αντικείμενα της εορταστικής συλλογής του πολυτελούς κοσμηματοπωλείου.

Τι θα αγοράζατε φέτος στις γιορτές για κάποιον που έχει τα πάντα- συμπεριλαμβανομένης και μιας ασημένιας…κονσέρβας αξίας 1.000 δολαρίων που κυκλοφόρησε πέρυσι στο πλαίσιο της συλλογής Everyday Objects (Καθημερινά Αντικείμενα) της Tiffany & Co;

Τι θα λέγατε για ένα ποτιστήρι αξίας 35.000 δολαρίων από την ίδια συλλογή;

Για την ίδια τιμή στην οποία η Tesla έχει δεσμευτεί ότι θα πουλάει το βασικό της Model 3, φέτος όσοι κάνουν τα ψώνια τους μπορούν να αγοράσουν ένα ασημένιο ποτιστήρι από το πολυτελές κοσμηματοπωλείο. Η Tiffany έχει επίσης προσθέσει στη συλλογή Everyday Objects τους τελευταίους μήνες ένα φανάρι περιορισμένης έκδοσης (20.000 δολαρίων), ένα μέτρο (1.250 δολαρίων) κι ένα κουδούνι ξενοδοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα (350 δολαρίων).

Η συλλογή, η οποία φέτος διανύει το δεύτερο έτος ύπαρξής της, λανσαρίστηκε από τον δημιουργό Reed Krakoff μετά την ένταξή του στην εταιρεία το 2017. Αν και ορισμένα από τα πιο περίεργα αντικείμενα, όπως ένα κουβάρι από νήματα αξίας 9.000 δολαρίων, προξένησαν έκπληξη πέρυσι τα Χριστούγεννα, τα αντικείμενα βοήθησαν στην αύξηση των πωλήσεων της Tiffany’s κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Τα προϊόντα οικιακής χρήσης αποτελούν μια αναπτυσσόμενη κατηγορία προϊόντων για την εταιρεία και ο διευθύνων σύμβουλος Alessandro Bogliolo είπε σε τηλεδιάσκεψη με αναλυτές τον Νοέμβριο ότι είναι «πολύ ευχαριστημένος» με τις επιδόσεις των οικιακών ειδών. Η εταιρεία αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για τις πωλήσεις των προϊόντων που προστέθηκαν πρόσφατα στη σειρά.

Άλλες πρόσφατες προσθήκες στη συλλογή περιλαμβάνουν γλάστρες, κρυστάλλινες γυάλες για ψάρια, μικροσκοπικές πτυσσόμενες καρέκλες, και ένα θερμοκήπιο αξίας 275.000 δολαρίων από ασήμι, χαλκό και γυαλί. Όσοι θέλουν ένα τέτοιο – η κατασκευή του οποίου απαιτεί εννιά μήνες – μπορούν να ενημερώσουν τους αγαπημένους τους μέσω της ιστοσελίδας της Tiffany’s.

Φωτογραφίες: Tiffany’s