Η Tesla θα ρυμουλκεί πλέον αυτοκίνητα για 500 μίλια

Η Tesla θα ρυμουλκεί πλέον αυτοκίνητα για 500 μίλια

Η Tesla πηγαίνει την εξυπηρέτηση πελατών σε άλλο επίπεδο.

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση προέβη η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla προκειμένου να κερδίσει έδαφος στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Όπως ανακοίνωσε, από εδώ και στο εξής θα καλύπτει πλέον το κόστος της ρυμούλκησης ενός αυτοκινήτου για απόσταση έως και 500 μιλίων.

Μέχρι πρότινος, η εταιρεία κάλυπτε τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου ενός πελάτη της για 50 μίλια, ως είθισται για τα αυτοκίνητα που απολαμβάνουν την εγγύηση της Tesla. Πλέον, με την κίνηση αυτή η εταιρεία δείχνει πως προσπαθεί πολύ επιθετικά να καθησυχάσει τις όποιες ανησυχίες των πελατών σχετικά με την απόκτηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Μερικά από τα πρώτα αυτοκίνητα της Tesla είχαν εμφανίσει προβλήματα, όμως η εταιρεία κινήθηκε γρήγορα για να διορθώσει τα ζητήματα που προέκυψαν και μάλιστα με δικά της έξοδα, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των πελατών.

Πολλοί σχολιάζουν πως με την απόφασή της αυτή, η Tesla ενεργεί περισσότερο σαν μια εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης από ό, τι μία παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία. Πολλοί καταναλωτές εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι σε ό,τι αφορά στην αγορά ηλεκτρικής τεχνολογίας αυτοκινήτων φοβούμενοι ότι οι μπαταρίες δεν θα προσφέρουν αρκετή ποικιλία και ευελιξία, όπως τα παραδοσιακά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα.