Η Viva Payments φέρνει το Alipay στην Ελλάδα

Η Viva Payments φέρνει το Alipay στην Ελλάδα

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών. 

Η εταιρία Paytech Viva Payments φέρνει την Alipay στην Ελλάδα. Μέσα από την στρατηγική εταιρική σχέση των δύο εταιρειών οι χρήστες της Alipay θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία για πρώτη φορά ενώ επισκέπτονται τη χώρα μας.

«Το δίκτυο των επιχειρήσεων που λειτουργούν με την ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών της Viva Payments, Viva Wallet, θα διοχετεύσει τις συναλλαγές της Alipay σε διάφορες τουριστικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, εξηγεί η Viva Payments.

Ο CMO της εταιρείας, Πάνος Τσάκος, επισημαίνει την «ιδιαίτερη σημασία» της συνεργασίας αυτής «καθώς αντικατοπτρίζει την παγκόσμια εταιρική νοοτροπία της Viva Payments».

Φέτος, η Ελλάδα περιμένει περισσότερους από 150.000 επισκέπτες από την Κίνα, προσθέτει ο κ. Τσάκος και ο αριθμός τους πρόκειται να αυξηθεί. «Είναι επομένως απαραίτητο, όταν ασχολούμαστε με αυτό το σημαντικό τουριστικό κοινό, να μπορούμε να διευκολύνουμε τις καταναλωτικές συνήθειες τους», τονίζει.

Η Viva Payments δημιουργήθηκε το 2010 στην Αθήνα και διαθέτει γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Βέλγιο και έχει λάβει άδεια από την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος για την παροχή υπηρεσιών σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα.