Ημέρα της Γυναίκας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Ημέρα της Γυναίκας: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Οι εξετάσεις προληπτικού ελέγχου ισχύουν για όσες καλέσουν έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου και προγραμματίσουν ραντεβού.

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες, σε ειδικές μειωμένες τιμές, προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, από τις 6 έως τις 29 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω εξετάσεων:

– Test ΠΑΠ και ψηφιακή μαστογραφία στην ειδική, μειωμένη τιμή των 55 ευρώ.

– Test ΠΑΠ και υπερηχογράφημα μαστών στην ειδική, μειωμένη τιμή των 55 ευρώ.

Ειδικά στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προσφέρεται η Προληπτική Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία στη μειωμένη τιμή των 75 ευρώ (από την τιμή εξαιρείται το κόστος του φαρμάκου).

Ειδικά στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης προσφέρεται, επιπλέον, Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπερηχογράφημα Μαστών και ειδική, μαστολογική κλινική εκτίμηση, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 90 ευρώ.

Οι εξετάσεις προληπτικού ελέγχου ισχύουν για όσες καλέσουν έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στα παρακάτω τηλέφωνα καθημερινά από τις 09.00 έως τις 15.00:

– Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: τηλ. 210 6862358

– Ιατρικό Ψυχικού: τηλ. 210 6974032-3

– Ιατρικό Π. Φαλήρου: τηλ. 210 9892120

– Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: τηλ. 2310 400463 και 464

Η προσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου, με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Υγείας, εντάσσεται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.