Ημέρες Golf στην Costa Navarino

Ημέρες Golf στην Costa Navarino

Η Navarino Golf Academy υποδέχεται τους επίδοξους νέους γκολφέρ για μία εισαγωγή στο άθλημα.

Για τρεις Κυριακές, μία για κάθε μήνα της άνοιξης, στις 17 Μαρτίου, στις 7 Απριλίου και στις 12 Μαΐου 2019, η Navarino Golf Academy θα υποδέχεται όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το δημοφιλές άθλημα και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους.

Από τις 13:00 έως τις 15:30 οι επαγγελματίες της Navarino Golf Academy, θα καλωσορίσουν και πάλι όλους τους επίδοξους παίκτες golf για μια εισαγωγή στο άθλημα, στο Driving Range του γηπέδου The Dunes Course, της Costa Navarino.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους, με στόχο να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι το αγαπητό άθλημα και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους –είτε παίζουν για πρώτη φορά είτε είναι εξοικειωμένοι- δίπλα σε επαγγελματίες παίκτες.

Η νέα χρονιά βρίσκει ήδη τη δραστήρια Navarino Golf Academy γεμάτη επιτυχίες από τα μέλη της ομάδας. Οι σημαντικές διακρίσεις και τα επιτεύγματα των νεαρών παικτών περιλαμβάνουν προκρίσεις σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά, αλλά και υποτροφίες σε κολέγια του εξωτερικού, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το στόχο της Ακαδημίας, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη νέων ταλέντων και πρωταθλητών του αθλήματος από τη Μεσσηνία.

Η συμμετοχή στις ημέρες golf είναι δωρεάν και γίνεται μέσω προ-εγγραφής στο τηλέφωνο: 27230 90200 και στο email: golf@costanavarino.com.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Costa Navarino: www.costanavarino.com