Interamerican: Αύξηση στις ομαδικές ασφαλίσεις κατά 34%

Interamerican: Αύξηση στις ομαδικές ασφαλίσεις κατά 34%

Παρά την αστάθεια στην ασφαλιστική αγορά, 65 νέες επιχειρήσεις εμπιστεύτηκαν την εταιρεία για την ομαδική ασφάλιση του προσωπικού τους, ενώ οι πελάτες της αυξήθηκαν κατά περίπου 15.000.

Αύξηση 34% στις ομαδικές ασφαλίσεις, στο κλείσιμο του εννεαμήνου, σε σχέση με το επιχειρησιακό σχέδιο, ανακοίνωσε σήμερα η Interamerican. Παρά τις συνολικά αρνητικές επιδόσεις της ασφαλιστικής αγοράς και σε αυτόν τον κλάδο, 65 νέες επιχειρήσεις εμπιστεύτηκαν την εταιρεία για την ομαδική ασφάλιση του προσωπικού τους, ενώ οι ασφαλισμένοι αυξήθηκαν κατά περίπου 15.000, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τα αποτελέσματα προέρχονται, κυρίως, από την προώθηση των ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας, όπου η INTERAMERICAN βασίζεται στην τεχνογνωσία, την οργάνωση και τις σύγχρονες υποδομές της.

Ιδιαίτερη ζήτηση παρουσιάζουν τα προγράμματα Micro Group Benefit (ζωής και υγείας), που είναι εστιασμένα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και τα συνταξιοδοτικά προγράμματα, τα οποία λόγω της διαμορφούμενης κατάστασης και του ευνοϊκού φορολογικού καθεστώτος για τις ομαδικές, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, τόσο στις επιχειρήσεις, όσο και στους εργαζόμενους, σύμφωνα με την εταιρεία.

Επίσης, υπογραμμίζεται η σημαντική ανταπόκριση στις πωλήσεις από όλα τα κανάλια διανομής της εταιρείας, εφόσον αξιοποιούνται οι ομαδικές ασφαλίσεις για τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου ατομικών συμβολαίων. Προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλει φέτος και το νέο προϊόν DoubleΒenefit.

Ο Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής Ομαδικών & Corporate Businessτης INTERAMERICAN, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία εστιάζει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα με νέες εργασίες και προτάσεις στην αγορά, που προσαρμόζονται, κατά περίπτωση, στις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων.