Intralot: Αύξηση εσόδων κατά 20,6% για το α’ τρίμηνο του 2017

Intralot: Αύξηση εσόδων κατά 20,6% για το α’ τρίμηνο του 2017

Τα έσοδα της Intralot κατά το Α' τρίμηνο ανήλθαν σε 367,9 εκατ. ευρώ καταγράφοντας αύξηση 20,6% έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Αύξηση εσόδων κατά 20,6% και κερδών EBITDA κατά 4,3%, σε ετήσια βάση, για το Α’ τρίμηνο του 2017, ανακοίνωσε η Intralot.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε τα έσοδα της Intralot κατά το Α’ τρίμηνο ανήλθαν σε 367,9 εκατ. ευρώ καταγράφοντας αύξηση 20,6% έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Το μικτό κέρδος ανήλθε σε 63,2 εκατ. ευρώ (+7,3%) και τα EBITDA σε 46,5 εκατ.ευρώ (+4,3%).
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Α’ τριμήνου του 2017, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Αντώνιος Κεραστάρης δήλωσε: «Η δυναμική αύξηση των εσόδων και η βελτίωση στην κερδοφορία κατά το Α’ τρίμηνο του 2017 είναι απόρροια των στρατηγικών μας αποφάσεων να επικεντρωθούμε σε καίριας σημασίας αγορές καθώς και να διαφοροποιήσουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Οι πρωτοβουλίες αναδιάρθρωσης που έλαβαν χώρα κατά τα τελευταία δύο χρόνια αποτυπώνονται τόσο σε επίπεδο κερδών όσο και σε επίπεδο ταμειακών ροών καθώς σημειώθηκε σημαντική βελτίωση σε ετήσια βάση. Η ανανεωμένη χρηματοοικονομική δομή και οι υγιείς λειτουργικές επιδόσεις της εταιρείας, μας επιτρέπουν να αποκομίσουμε τα οφέλη ενός χαμηλότερου κόστους εξυπηρέτησης δανεισμού και να βελτιώσουμε την προοπτική της πιστοληπτικής μας ικανότητας από οίκους αξιολόγησης ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή μας για τις προοπτικές της εταιρείας».