Intralot: H ελληνική πολυεθνική που στοχεύει στην κορυφή

Intralot: H ελληνική πολυεθνική που στοχεύει στην κορυφή

Συνέντευξη του CEO της εταιρείας Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου στο περιοδικό Fortune που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», Σάββατο 22 Μαρτίου.

Η Intralot, η ελληνική πολυεθνική που δραστηριοποιείται στη παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων τυχερών παιχνιδιών, δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Με παρουσία σε 60 κράτη και πολιτείες και τζίρο που ξεπέρασε το 2012 το 1,3 δισ. ευρώ, συνεχίζει να παράγει τεχνολογία στην Ελλάδα και να την εξάγει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που πρόσφατα η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτεταμένο «λίφτινγκ» των λειτουργιών, των προϊόντων, και των υπηρεσιών τεχνολογίας που παρέχει, για να μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα την εξωστρεφή στρατηγική της.

Στο τιμόνι της Intralot βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ιδρυτικό στέλεχος της εταιρείας που βίωσε όλη την πορεία της, από τα «πέτρινα χρόνια» μέχρι τη σημερινή καθιέρωση της. Με εμπειρία 20 και πλέον χρόνων στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, μιλάει στο Fortune για τους στόχους της Intralot και τη σχέση που έχει ο Έλληνας με τα τυχερά παιχνίδια.

Διαβάστε τη συνέντευξη του CEO της Intralot στον Τάσο Ζάχο, στο νέο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί Σάββατο 22 Μαρτίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».