Υπάρχει μια ελληνική startup που επιβραβεύει με χρήματα κάθε selfie σας

Υπάρχει μια ελληνική startup που επιβραβεύει με χρήματα κάθε selfie σας

Το Bubbllz είναι ένας δωρεάν και απλός τρόπος επιβράβευσης για τις φωτογραφίες που ανεβάζετε στα social media.

Αν είσαι επαγγελματίας τότε ξέρεις ότι ο πελάτης έχει πάντα.. κινητό. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι κάθε πελάτης σου μπορεί να γίνει η επόμενη viral διαφήμιση.

Όλοι μας τραβάμε φωτογραφίες τα πράγματα που μας αρέσουν. Αν το προϊόν σου είναι ένα από αυτά τότε οι φωτογραφίες αυτές αξίζουν διπλά!

Το Bubbllz είναι μία πλατφόρμα ανταμοιβής των καταναλωτών που μοιράζονται φωτογραφίες στα social media. Με κάθε φωτογραφία σχετική με το προϊόν σου που ανεβάζουν μπορούν να κερδίσουν έκπτωση, προσφορά ή να μπουν σε κλήρωση για κάποιο δώρο. Έτσι απλά.


Μπορείς να τρέξεις μία social brand campaign με πολύ μικρότερο κόστος αλλά πολύ μεγαλύτερο engagement. Να δημιουργήσεις συναισθηματικό δέσιμο με τους καταναλωτές σου αλλά και μεγάλα loyalty games.

Αναπτύσσοντας το μοντέλο στο κοινωνικό μάρκετινγκ, η διαδικασία είναι απλή: ο πελάτης φωτογραφίζεται με το προϊόν για το οποίο ενδιαφέρεται, αναρτά τη φωτογραφία στο Facebook, χρησιμοποιώντας hashtags, και την ίδια στιγμή κερδίζει έκπτωση από την επιχείρηση που συμμετέχει στο «Bubbllz».

Με αυτόν τον τρόπο, οι ίδιοι οι πελάτες γίνονται οι καλύτεροι διαφημιστές και με το… αζημίωτο.

Πίσω απ’ την ιδέα βρίσκονται οι Κωνστάντιος Μπατσιώλας, Γιώργος Θρασκιάς και Παναγιώτης Χατζηδάκης, και έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν σε μια σειρά από διαγωνισμούς όπως το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας το 2016.

Η πλατφόρμα που ξεκίνησε απ’ την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται πλέον και στην Αθήνα, ενώ στόχος, όπως λένε οι ιδρυτές της, είναι έως το τέλος του χρόνου να έχουν συμπεριληφθεί σε αυτήν 1.000 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, αλλά και να αυξήσουν την ομάδα τους που σήμερα μετρά 14 άτομα, στα γραφεία των δύο πόλεων.