iPhone 7: Πόσο θα κοστίζει στην ελληνική αγορά

iPhone 7: Πόσο θα κοστίζει στην ελληνική αγορά
epa05541578 A new iPhone 7 smartphone on display at the Apple Store in Sydney, Australia, 16 September 2016. The iPhone 7, iPhone 7 Plus and Apple Watch Series 2 have been released for sale in Australia. EPA/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Οι τιμές για την ελληνική αγορά με βάση τα μοντέλα και τη χωρητικότητα των συσκευών.

Με κάποιους αναλυτές, προερχόμενους μάλιστα από τη Νότια Κορέα, να προβλέπουν ότι οι πωλήσεις νέων iPhone μέχρι το τέλος του έτους μπορεί να φτάσουν το εντυπωσιακό νούμερο των 100 εκατομμυρίων τηλεφώνων, η Apple ετοιμάζεται για το δεύτερο κύμα παγκόσμιας διανομής της best seller συσκευής της. Αν οι σχετικές προβλέψεις επιβεβαιωθούν, έστω και κατά προσέγγιση, θα πρόκειται μακράν για το καλύτερο τρίμηνο πωλήσεων από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, το 2007. Συγκριτικά, το αντίστοιχο περσινό διάστημα, οι πωλήσεις νέων iPhone είχαν αγγίξει τα 75 εκατομμύρια συσκευές.

Μεταξύ των χωρών, όπου τα iPhone 7 και 7 Plus κάνουν πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου, είναι και η Ελλάδα. Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 819 ευρώ για το iPhone 7 των 32 Gb, οι προβλέψεις βάσει προπαραγγελιών θέλουν το τηλέφωνο της Apple να κάνει και στη χώρα μας το καλύτερό ξεκίνημα, συγκριτικά με τα όλα τα προηγούμενα χρόνια. «Οι πωλήσεις των πρώτων εβδομάδων θα εξαρτηθούν ουσιαστικά από τον όγκο των διαθέσιμων συσκευών. Η ζήτηση, ειδικά για το iPhone 7 Plus και μάλιστα στο νέο γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ξεπερνά κάθε αντίστοιχο προηγούμενο», λένε στελέχη της αγοράς, προσβλέποντας στον θετικό αντίκτυπο που θα έχει γενικότερα η κυκλοφορία των νέων iPhone.

Το iPhone 7 Plus, με τη νέα Retina οθόνη των 5,5 ιντσών και το σύστημα διπλής κάμερας, ξεκινά από τα 969 ευρώ, στην έκδοση των 32 Gb. Στα 1079 ευρώ είναι η τιμή για το 128άρι. Η κορυφαία έκδοση με 256 Gb αποθηκευτικού χώρου τιμολογείται στα 1189 ευρώ.

Το iPhone 7 με 32 Gb ξεκινά από τα 819 ευρώ, με τις τιμές να κλιμακώνονται στα 939 ευρώ για τα 128 Gb και 1049 ευρώ για το 256άρι.

Η υψηλή ζήτηση για τα νέα iPhone σε όλο τον κόσμο ώθησε την προηγούμενη εβδομάδα τη μετοχή της Apple σε άνοδο 11.4%.

Πηγή: news247.gr