ΥΠΟΙΚ: Κανονικά οι πληρωμές στον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΥΠΟΙΚ: Κανονικά οι πληρωμές στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Οι πληρωμές μισθών και συντάξεων του 15πενθημέρου, έγιναν κανονικά στους προβλεπόμενους χρόνους σε όλους τους φορείς του Δημοσίου, αναφέρει το υπουργείο.

«Λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών έγινε η καθυστέρηση μισθοδοσίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ» αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών.

Νωρίτερα αναστάτωση έχει προκληθεί στους εργαζόμενους του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς δεν καταβλήθηκε η μισθοδοσία, με τους εργαζομένους στον φορέα να καταγελούν 2ήμερη καθυστέρηση.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα καθυστέρησης πληρωμής μετά από αυτήν που παρατηρήθηκε πρόσφατα με τις συντάξεις του ΙΚΑ, οι οποίες καταβλήθηκαν με τελικά με μερικές ώρες καθυστέρησης.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του υπουργείου:

Οι πληρωμές μισθών και συντάξεων του 15πενθημέρου, έγιναν κανονικά στους προβλεπόμενους χρόνους σε όλους τους φορείς του Δημοσίου. Η μοναδική εξαίρεση καθυστέρησης σημειώθηκε στη μισθοδοσία των εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών. Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είχε εγκαίρως εξασφαλίσει και διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια. Το θέμα διευθετήθηκε μετά από παρέμβαση του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα προς την «ΔΙΑΣ» και σήμερα το βράδυ, θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων.