Είστε έτοιμοι να… «Ace the Case»;

Είστε έτοιμοι να… «Ace the Case»;
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας και αποκτήστε πραγματική εμπειρία, λαμβάνοντας μέρος στο διήμερο φοιτητικό πρόγραμμα/διαγωνισμό της KPMG.

Είσαι φοιτητής και θέλεις να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία; Η KPMG σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις τον κόσμο των professional services διοργανώνοντας ένα διήμερο workshop με θέμα «Business Case Analysis and Presentation Skills».

Συγκεκριμένα, στις 9 και 10 Μαΐου 2019, στα κεντρικά γραφεία της στην Αγία Παρασκευή, η KPMG θα υποδεχθεί 24 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, οι οποίοι μέσω της ομαδικής τους προσπάθειας, θα δώσουν λύση σε ένα αληθινό «business case». Η πιο εύστοχη ιδέα θα νικήσει.

O διαγωνισμός αυτός απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάλυσης business cases, αλλά και διαχείρισης του χρόνου, ανάπτυξης της ομαδικότητας, τεχνικών επικοινωνίας και παρουσίασης δημιουργικών προτάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να δημιουργήσουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Απριλίου 2019 στην εξής διεύθυνση: https://bit.ly/2T477H3. Η διάρκεια του workshop είναι δύο μέρες από τις 09.00 έως τις 17.00. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας του προγράμματος θα ανακοινωθεί η νικητήρια ομάδα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα προηγηθούν συνεντεύξεις για την τελική επιλογή των ομάδων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ: https://bit.ly/2Uyq9Hp

Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε: +30 210 60 62 265, Βάνα Ταμπόνε και +30 210 60 62 107, Θανάσης Κανάργιας.