«Kalavrita Citypass»: Μια διαφορετική πρόταση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Kalavrita Citypass»: Μια διαφορετική πρόταση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στόχος είναι η ανάδειξη των Καλαβρύτων σε κορυφαίο χειμερινό προορισμό τη φετινή σεζόν.

 

Ένα νέο τουριστικό προϊόν, το «Kalavryta CityPass», το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για τους επισκέπτες των Καλαβρύτων και της ευρύτερης περιοχής, σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, τη Δημοτική Επιχείρηση «Σπήλαια Λιμνών» και το οινοποιείο «Τετράμυθος», προσφέρει στο επιβατικό κοινό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Από τις αρχές Νοεμβρίου και ως τα μέσα Ιουλίου, οι επισκέπτες των Καλαβρύτων και της ευρύτερης περιοχής μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες που παρέχει το νέο τουριστικό πακέτο, για να γνωρίσουν και να χαρούν έναν πανέμορφο προορισμό, ιδανικό για όλες τις εποχές.

Το Kalavryta CityPass προσφέρει με μια ενιαία τιμή τη σιδηροδρομική μεταφορά με επιστροφή με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο στη διαδρομή Διακοπτό-Καλάβρυτα, την είσοδο στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και βόλτα στη Βαθειά Λάκκα με τον εναέριο αναβατήρα -ή εναλλακτικά για τις περιόδους που το χιονοδρομικό κέντρο είναι κλειστό, επίσκεψη στο οινοποιείο «Τετράμυθος»- είσοδο και περιήγηση στα Σπήλαια Λιμνών και είσοδο στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Το KalavrytaCityPass προσφέρει στους φίλους του σιδηροδρόμο,υ αλλά και στους λάτρεις των εξορμήσεων στη φύση, την ευκαιρία να συνδυάσουν το ταξίδι με τον μοναδικό οδοντωτό σιδηρόδρομο με τη χρήση του χιονοδρομικού κέντρου και επισκέψεις σε σημαντικά μνημεία.

Το ειδικό εισιτήριο κοστίζει μόλις 24,80 € ανά άτομο και διατίθεται στους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς Καλαβρύτων, Διακοπτού και Πάτρας, καθώς και στο γραφείο Ταξιδίων και Τουρισμού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αθήνα (Σίνα 6).

Ισχύει για χρονικό διάστημα ενός μηνός από την ημερομηνία έκδοσής του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ενδιάμεσο διάστημα, στις ημερομηνίες που επιλέγει ο επιβάτης.