Κάλεσμα Μητσοτάκη προς Τσίπρα στην «Ώρα του πρωθυπουργού» για την ανομία στα πανεπιστήμια

Κάλεσμα Μητσοτάκη προς Τσίπρα στην «Ώρα του πρωθυπουργού» για την ανομία στα πανεπιστήμια
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει στη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής των άρθρων και του συνόλου του Σ/Ν του Υπουργείου Εσωτερικών " Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης) " στην Ολομέλεια της Βουλής , Βουλή, Αθήνα, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο πρόεδρος της ΝΔ καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει για την κατάσταση που επικρατεί σε ορισμένες σχολές σε όλη την Ελλάδα.

 

Στην Ώρα του πρωθυπουργού, καλεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης να απαντήσει για την «κατάσταση ανομίας στα δημόσια πανεπιστήμια».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με θέμα «την κατάσταση γενικευμένης ανομίας που κυριαρχεί στα πανεπιστήμια». Ο κ. Μητσοτάκης υποβάλλει δύο ερωτήματα και όπως αναφέρει, ο κ. Τσίπρας οφείλει να τα απαντήσει στην «Ώρα του πρωθυπουργού» στη Βουλή:

Ειδικότερα ο πρόεδρος της ΝΔ ρωτά αν ο πρωθυπουργός:

– Συμφωνεί με το πόρισμα της Επιτροπής Παρασκευόπουλου, που δέχεται ότι είναι ουτοπικός στόχος η εξάλειψη της παραβατικότητας στο ακαδημαϊκό περιβάλλον;

– Προτίθεται να αντιμετωπίσει εμπράκτως το καθεστώς βίας και ανομίας στα πανεπιστήμια;