Karate Kid: 33 χρόνια μετά έρχεται η μεγάλη επιστροφή

Karate Kid: 33 χρόνια μετά έρχεται η μεγάλη επιστροφή

Η σειρά Kobra Kai από το YouTube θυμίζει ξανά ορισμένες από τις πιο αξέχαστες στιγμές των ταινιών.

 

Μπορεί να μην είχε φανεί στις ίδιες τις ταινίες, αλλά το Karate Kid κατάφερε να δημιουργήσει την «αυτοκρατορία του Mr. Miyagi».

Τριάντα τρία χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση των ταινιών στον κινηματογράφο, το Karate Kid εξακολουθεί να επηρεάζει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο με τέτοιο τρόπο που πάρα πολλές πανάκριβες ταινίες ακόμη ζηλεύουν. Και με την έναρξη της προβολής της σειράς Cobra Kai στο YouTube Red, οι νοσταλγοί των ιστοριών του Danny LaRusso και του Johnny Lawrence θα έχουν έναν ακόμη λόγο να χαρούν.

Η σειρά που περιγράφει τις ιστορίες των πρωταγωνιστών του Karate Kid μετά από τρεις δεκαετίες έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να φέρει αρκετές συνδρομές στην υπηρεσία της Google, η οποία πασχίζει να μπει σφήνα σε άλλες τηλεοπτικές συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το Netflix.

Όσον αφορά την υπόθεση της σειράς; Ο Johnny Lawrence (William Zabka) αναζητεί ακόμη εκδίκηση για την ήττα του στον τελικό του All Valley Karate Tournament. Ανοίγει και πάλι τη σχολή Kai dojo και έρχεται εκ νέου σε σύγκρουση με τον Danny LaRusso, ο οποίος έχει πετύχει πολλά αλλά ακόμη θρηνεί για τον θάνατο του Mr. Miyagi.