Κυκλοφορεί για πρώτη φορά αδημοσίευτη ιστορία του Έρνεστ Χέμινγουεϊ

Κυκλοφορεί για πρώτη φορά αδημοσίευτη ιστορία του Έρνεστ Χέμινγουεϊ

Ο συγγραφέας άφησε πίσω του ένα σημαντικό αριθμό αδημοσίευτων έργων όταν πέθανε το 1961.

Μια προηγουμένως αδημοσίευτη ιστορία γραμμένη από τον Έρνεστ Χέμινγουεϊ θα κάνει το ντεμπούτο της αυτή την εβδομάδα στην καλοκαιρινή έκδοση του λογοτεχνικού περιοδικού, Strand Magazine.

Η ιστορία «A Room on the Garden Side», εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, στο ξενοδοχείο Ritz, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα The Washington Post. Ο Kirk Curnutt, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hemingway Society που συνέβαλε στον επίλογο της ιστορίας για το The Strand, ανέφερε ότι η ιστορία «περιλαμβάνει όλα τα σημεία κατατεθέν που οι αναγνώστες λατρεύουν στα έργα του Χεμινγουέι».

Ο συγγραφέας είναι γνωστό ότι έχει αφήσει ένα σημαντικό αριθμό αδημοσίευτων έργων, όταν πέθανε το 1961. Άλλα έργα του συγγραφέα που έχουν δημοσιευτεί μετά την αυτοκτονία του περιλαμβάνουν τα: «Μια κινητή γιορτή», «Ο Κήπος της Εδέμ», «Νησιά της Καραϊβικής» και «Το επικίνδυνο καλοκαίρι». Το 55ο τεύχος του The Strand, το οποίο περιλαμβάνει το διήγημα του Χεμινγουέι, μπορείτε να το βρείτε στον ιστότοπο του περιοδικού.