Η Κίνα κάνει «απόβαση» στην 79η ΔΕΘ

Η Κίνα κάνει «απόβαση» στην 79η ΔΕΘ

Η χώρα θα δώσει το «παρών» με 19 εταιρείες από διάφορους κλάδους.

Τους καρπούς των κόπων της φαίνεται πως δρέπει φέτος η ΔΕΘ-Ηelexpo, αφού ύστερα από προσπάθειες χρόνων, η Κίνα είπε τελικά το «ναι» κι έτσι θα συμμετάσχει στη φετινή, 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με 40μελή αποστολή.

Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΔΕΘ-Helexpo, ο εκθεσιακός φορέας Zhejiang Broad International Convention & Exhibition από την κινεζική Περιφέρεια Zhejiang θα συμμετάσχει στην 79η ΔΕΘ με 19 εταιρείες από κλάδους, όπως: κλωστοϋφαντουργία, τεχνολογία, αργυροχρυσοχοΐα, οικιακού εξοπλισμού, ξενοδοχειακού εξοπλισμού και γενικού εμπορίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης, το μακρινό ταξίδι για την Ελλάδα θα κάνει και κυβερνητικό κλιμάκιο της συγκεκριμένης Περιφέρειας, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη δέκα δημόσιων φορέων, που θα παρευρεθούν μάλιστα και στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η Περιφέρεια Zhejiang, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι μια από τις πλουσιότερες στην Κίνα, με έμφαση στην επιχειρηματικότητα και, μάλιστα, το αναπτυξιακό της μοντέλο θεωρείται «θρύλος» στη μακρινή χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα:

Τι θα περιλαμβάνουν οι εξαγγελίες του Α. Σαμαρά στη ΔΕΘ

Έξι κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας που πρέπει να ξέρετε