Κλείνουν σήμερα οι συμμετοχές για τις Ημέρες Καριέρας Startup

Κλείνουν σήμερα οι συμμετοχές για τις Ημέρες Καριέρας Startup

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ο.Π.Α. σε συνεργασία με τα Γραφεία Διασύνδεσης και Πρακτικής Άσκησης και τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) διοργανώνουν εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας Start–Up» που θα πραγματοποιηθεί την 4η Δεκεμβρίου 2013 στο Radisson Blu Park Hotel.

Οι «Ημέρες Καριέρας Start – Up» διοργανώνονται φέτος για πρώτη φορά στο Ο.Π.Α. Σκοπό έχουν τη στήριξη των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου σε επίπεδο απασχόλησης και τη διασύνδεσή τους με νεοφυείς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις (startups).

Μέσω των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στην εκδήλωση, οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών και οι απόφοιτοι του Ο.Π.Α. θα έχουν τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας σε μία startup. Επιπλέον, οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα πρακτικής άσκησης θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία εργασίας σε μία startup μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου.

Διαβάστε ακόμη: Τα μυστικά της χρηματοδότησης από angel investors

Για τη συμμετοχή των φοιτητών και αποφοίτων στις «Ημέρες Καριέρας Start–Up» θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει της υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής. Λόγω της τήρησης σειράς προτεραιότητας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μόνο αν έχουν επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα για την ημέρα της εκδήλωσης και σαφή δέσμευση να παραβρεθούν.

Για Φοιτητές και Αποφοίτους
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 16/10/2013 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27/10/2013. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ. Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Τετάρτη 16/10/2013 στις 9:00 π.μ. Οι φοιτητές ή απόφοιτοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η εκδήλωση απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε όσους/ες έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος προπτυχιακών σπουδών, είναι φοιτητές μεταπτυχιακού ή διδακτορικού προγράμματος. Επίσης, σε όσους/ες έχουν αποφοιτήσει από προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα του Ο.Π.Α.

Διαβάστε ακόμη: H tradeNOW πάει Silicon Valley

Για Νεοφυείς Επιχειρήσεις
Παρακαλείσθε να αποστείλετε e-mail στο mke@aueb.gr εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας και περιλαμβάνοντας τα στοιχεία σας, προκειμένου να σας αποσταλεί το Έντυπο Συμμετοχής Επιχείρησης και οι απαιτήσεις τεκμηρίωσης. Οι Αιτήσεις Συμμετοχής των Νεοφυών Επιχειρήσεων και η απαιτούμενη τεκμηρίωση θα υποβάλλονται μέχρι και τη Τετάρτη 30/10/2013.

Σημαντικές Σημειώσεις
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν ολοκληρώσει 2 έτη πραγματικής λειτουργίας ή 2 διαχειριστικές χρήσεις και έχουν διανύσει μέχρι 8 έτη από την ίδρυσή τους.