Lady Gaga: Τυλίχτηκε με την ελληνική σημαία και αποθεώθηκε

Lady Gaga: Τυλίχτηκε με την ελληνική σημαία και αποθεώθηκε

Τις εντυπώσεις κέρδισε χθες βράδυ στην πολυαναμενόμενη συναυλία της, η εκκεντρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμο, η Lady Gaga βγήκε λίγο μετά τις 21.00 στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου. Το φαντασμαγορικό show συνοδεύτηκε από πολλές αλλαγές στην εμφάνισή της, αρκετό χορό και κέφι.

Ωστόσο, το σημείο που αποθεώθηκε η κορυφαία performer από όλους όσους βρίσκονταν εκεί, ήταν όταν ερμήνευε το Do What You Want. Στη μέση του κομματιού, τυλίχτηκε με την ελληνική σημαία και έστειλε το δικό της μήνυμα.

« Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, με πνεύμα και αγάπη για δημιουργία», είπε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:«Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, θα επιβιώσετε κι εσείς». Μάλιστα, σε άλλο σημείο του live δεν παρέλειψε να πει: «Για να σε δω Ελλάδα» και να στείλει φιλάκια στους θαυμαστές της.

Η εκκεντρική σταρ της ποπ δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει, ενώ άλλαζε συνεχώς ρούχα και περούκες.

Το στάδιο μπορεί να μην γέμισε, αφού είχαν προπωληθεί μόνο τα δεύτερα πιο ακριβά εισιτήρια και οποιοσδήποτε μπορούσε να βρει το «μαγικό χαρτάκι» ακόμη και ελάχιστα πριν την έναρξη της συναυλίας, είτε για τις κερκίδες, την αρένα ή και το διάζωμα των VIP. Όσοι όμως επέλεξαν να δώσουν από 38,5 ευρώ έως και 115,5 ευρώ, ανταμείφθηκαν αφού η γνωστή ποπ-σταρ ξεδίπλωσε τις άριστες φωνητικές της ικανότητες και την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία.

Τα 28 κοντέινερ που μετέφεραν τον σκηνικό εξοπλισμό, δικαιολογήθηκαν αν κρίνει κανείς το μέγεθος της σκηνής που ήταν εντυπωσιακά μεγάλο. Ήταν πράγματι μια τεράστια πασαρέλα στην οποία η τραγουδίστρια περπατούσε τραγουδώντας και χορεύοντας, έχοντας μαζί της 14 χορευτές και 5 μουσικούς, ενώ άλλαζε συνεχώς, επί σκηνής, ρούχα, περούκες, φτερά. Μάλιστα σε ένα τραγούδι της επέλεξε να αλλάξει ρούχα μπροστά στα βλέμματα των θεατών με γυρισμένη βέβαια την πλάτη της, ενώ τρεις άνθρωποι τη βοηθούσαν να ντυθεί.

Οι δύο γιγαντοοθόνες LED, αριστερά και δεξιά της σκηνής, πρόσφεραν μια εξίσου ωραία θέα και σε όσους δεν βρίσκονταν πολύ κοντά στη σκηνή του γηπέδου, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, συμπλήρωναν το φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Οι εναλλαγές στον φωτισμό της σκηνής ήταν συνεχής ενώ ειδικά μηχανήματα πετούσαν κομφετί ανά διαστήματα, συμπληρώνοντας έτσι το υπερπολυτελές σκηνικό.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο peoplegreece.com