Λονδίνο: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς – Αρκετοί τραυματίες

Λονδίνο: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς – Αρκετοί τραυματίες

Έξω από το μουσείο Εθνικής Ιστορίας. Οι αρχές περιγράφουν το περιστατικό ως σύγκρουση.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας αριθμός περαστικών τραυματίστηκαν κοντά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ ένας άντρας συνελήφθη.

Η αστυνομία αναφέρει ότι δεν αποκλείει κανένα σενάριο σχετικά με το περιστατικό στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο, όπου όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς, κι αν αυτό συνδέεται με τρομοκρατία, αντικρούωντας προηγούμενη δήλωση ότι το περιστατικό προς το παρόν δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό.

Μια εκπρόσωπος τύπου των δυνάμεων ασφαλείας της βρετανικής πρωτεύουσας δήλωσε ότι στελέχη της αντιτρομοκρατικής μονάδας διερευνούν κι αξιολογούν το περιστατικό, ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με τις συνθήκες.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας είπε στο Ρόιτερς ότι το συμβάν δεν αντιμετωπίζεται προς το παρόν ως τρομοκρατικό.

Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι στελέχη της βρίσκονται στην περιοχή του περιστατικού ενώ έχει κληθεί και η υπηρεσία των ασθενοφόρων, που ανακοίνωσε ότι στέλνει ασθενοφόρα.

Δείτε τη σύλληψη του δράστη:

Η Σκότλαντ Γιαρντ επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της ότι υπάρχουν τραυματίες, οι οποίοι όπως διευκρινίζεται δεν φέρουν σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ περιγράφει το περιστατικό ως σύγκρουση.