Λοταρία αποδείξεων: Πότε θα γίνει η επόμενη κλήρωση

Λοταρία αποδείξεων: Πότε θα γίνει η επόμενη κλήρωση

Την ερχόμενη Πέμπτη θα μπουν στην κληρωτίδα οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι έως και τον Μάιο.

Σε μια εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επόμενη λοταρία αποδείξεων μέσω της οποίας 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν 1.000 ευρώ.

Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη 28 Ιουνίου θα μπουν στην κληρωτίδα οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι έως και τον Μάιο.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

Με συναλλαγές έως 100 ευρώ θα δίνεται στον φορολογούμενο, 1 λαχνός για κάθε ένα 1 ευρώ άρα 100 λαχνοί.

-Για τις επιπλέον συναλλαγές μέχρι 400 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 2 ευρώ.

-Για τα επόμενα 500 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 3 ευρώ.

-Για το υπερβάλλον ποσό, δηλαδή συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 4 ευρώ.

Ποιοι συμμετέχουν

Στις κληρώσεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μπει κλήρωση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του.

Κάθε φορολογούμενος θα μπορεί να ενημερωθεί για τους λαχνούς που κατέχει μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και συγκεκριμένα στο aade.gr.