Μαρινάκης: «Θα υπάρχει πανηγυρισμός!»

Μαρινάκης: «Θα υπάρχει πανηγυρισμός!»

Τα πρώτα exit polls δίνουν διαφορά σχεδόν δέκα μονάδες διαφορά στο Δήμο του Πειραιά υπέρ του Γιάννη Μώραλη. 

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκε συγκεντρωμένο πλήθος τον Βαγγέλη Μαρινάκη όταν έφτασε λίγο μετά τις 19.00 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Τα πρώτα exit polls δίνουν διαφορά σχεδόν δέκα μονάδες διαφορά στο Δήμο του Πειραιά. Συγκεκριμένα ο κ.Μώραλης συγκεντρώνει ποσοστό 53-56% και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος 44-47%.

Ωστόσο και στα δύο στρατόπεδα στον Πειραιά περιμένουν την ασφαλή εκτίμηση αποτελέσματος που θα δώσει το υπουργείο Εσωτερικών και στη συνέχεια θα προβούν σε δηλώσεις.

«Ουδέν σχόλιο. Έκανα βόλτα στα εκλογικά τμήματα του Πειραιά. Θα υπάρχει πανηγυρισμός. Το βλέπετε», αρκέστηκε να πει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά την είσοδό του στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται πλησίον της πλατείας Τερψιθέας, στον Πειραιά.

Ερωτηθείς κατά την έξοδό του, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» αναφορικά με τα μηνύματα που λαμβάνει το επιτελείο σχετικά με την εκλογή ή μη του Γιάννη Μώραλη έναντι του νυν δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου , ο Β. Μαρινάκης απάντησε: «Το κλίμα είναι θετικό».

Διαβάστε ακόμη:

Μαρινάκης: Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα, θα το έφτιαχνα