Mε αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να σχεδιάσετε το νέο σας σπίτι

Mε αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να σχεδιάσετε το νέο σας σπίτι

Και να το παραλάβετε έτοιμο έπειτα από μερικούς μήνες.

Το να γίνετε ιδιοκτήτες ενός μικρού σπιτιού είναι πλέον μια εύκολη υπόθεση. Το Blu-Home, μια κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Καλοφόρνια, διαθέτει προς πώληση μια νέα σειρά μικρών σπιτιών, τα οποία μπορούν να αγοράσουν οι ενδιαφερόμενοι, να τα σχεδιάσουν σε μια εφαρμογή και να τα παραλάβουν έτοιμα μέσα σε μόλις λίγους μήνες.

Το κόστος ξεκινά από 250.000 δολάρια και διαμορφώνεται ανάλογα με τις εγκαταστάσεις και τις τροποποιήσεις του κάθε ιδιωκτήτη.

Τα οφέλη για να ζει κανείς σε ένα μικρό σπίτι είναι σημαντικά πολλά: Οι μηνιαίοι λογαριασμοί συρρικνώνονται και ο χώρος είναι πιο εύχρηστος.

Δεδομένου ότι η οικοδόμηση ενός σπιτιού είναι ένας εφιάλτης, η εφαρμογή «ήρθε» για να σας βρει τη λύση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Blu Design Studio δωρεάν από το κινητό τους τηλέφωνο ή το τάμπλετ τους. Η εφαρμογή διαθέτει σχεδιαγράμματα και διάφορες παλέτες σχεδιασμού, υλικά και συσκευές που ταιριάζουν με τα γούστα σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ένας εκπρόσωπος του Blu Homes έρχεται σε επαφή με εσάς προκειμένου να σας ενημερώσει και να σας βοηθήσει με τη διαδικασία της οικοδόμησης.

Ο CEO της Blu Home, Mπιλ Χάνει, δήλωσε ότι αναμένει πολλούς υποψήφιους αγοραστές να ενδιαφερθούν με το εν λόγω εγχείρημα.

 

Tα προκατασκευασμένα αυτά σπίτια δημιουργούνται σε εργοστάσιο της Bay Area, το οποίο και επισκέπτονται οι πελάτες της εταιρείας για να παρακολουθήσουν τη φάση της κατασκευής των σπιτιών τους. Κατά μέσο όρο, η φάση της οικοδόμησης διαρκεί από οκτώ εβδομάδες έως και εννέα μήνες.