Με επιτυχία διεξήχθη η εβδομάδα εθελοντισμού των εργαζομένων της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ

Με επιτυχία διεξήχθη η εβδομάδα εθελοντισμού των εργαζομένων της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ
Ζυμαρικά ΜΕΛΙΣΣΑ

Η εταιρεία για άλλη μια φορά έδειξε την έμπρακτη υποστήριξή της σε ευαίσθητες κοινωνικές δομές της Αθήνας.

Εβδομάδα Εθελοντισμού των εργαζομένων της διοργάνωσε και φέτος η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας, δείχνοντας την έμπρακτη υποστήριξή της σε ευαίσθητες κοινωνικές δομές της Αθήνας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η φετινή δράση πραγματοποιήθηκε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά λαμβάνουν εξατομικευμένη φροντίδα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός αλλά και την οικογενειακή του κατάσταση. Το Π.Ε.Ν.Κ. φιλοξενεί 25 παιδιά, ενώ καθημερινά υποδέχεται περίπου 170, τα οποία, ανάλογα με την ηλικία τους, παρακολουθούν το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Οι 100 μικροί και μεγάλοι εθελοντές της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ συναντήθηκαν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας. Μοιρασμένοι σε ομάδες, έβαψαν την περιμετρική περίφραξη του κτιρίου, έφτιαξαν μικρούς κήπους και παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια, ζωντάνεψαν ένα γήπεδο μπάσκετ αλλά και λευκούς τοίχους με ζωγραφιές και παιχνίδια. Ένα δενδρόσπιτο τοποθετήθηκε στην αυλή ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε μια Παιδική Βιβλιοθήκη και ένας Παιδότοπος.

Επόμενος σταθμός είναι η Λάρισα όπου το προσωπικό του εργοστασίου θα ανακαινίσει μια από τις παιδικές χαρές της πόλης.

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Κίκιζα το 1947 στην Αθήνα και η βασική της δραστηριότητα είναι η παραγωγή σιμιγδαλιού και ζυμαρικών. Αποτελεί την Νο1 παραγωγό ζυμαρικών στην Ελλάδα, με μερίδιο αγοράς να ξεπερνά το 33%.

Απασχολεί 220 άτομα προσωπικό και τα προϊόντα της βρίσκονται σε περισσότερες από 35 χώρες με τις εξαγωγές να αντιπροσωπεύουν το 20% του ετήσιου τζίρου.

Η εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κατέχει το μεγαλύτερο καθετοποιημένο συγκρότημα μύλου και μακαρονοποιείου στα Βαλκάνια παράγοντας ετησίως 52.000 τόνους ζυμαρικών. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Heinz, Kraft και Del Monte στην Ελλάδα.