Με το Dufl δεν θα ξαναφτιάξετε ποτέ πια βαλίτσα

Με το Dufl δεν θα ξαναφτιάξετε ποτέ πια βαλίτσα

Το όνειρο του business traveller γίνεται πραγματικότητα. Τα ρούχα σας ταξιδεύουν μόνα τους και σας περιμένουν όπου πάτε. Πεντακάθαρα και έτοιμα.

Πετάτε χαράματα και ακόμα δεν έχετε φτιάξει βαλίτσα. Ακόμα χειρότερα, το πουκάμισο που νομίζατε σιδερωμένο είναι ακόμα στα άπλυτα ή ξεχάσατε να το πάρετε από το καθαριστήριο. Πότε να προλάβετε; Προχθές προσγειωθήκατε από το προηγούμενο ταξίδι.

Το να έχει κανείς πάντα καθαρά και άψογα ρούχα στα επαγγελματικά του ταξίδια χρειάζεται σχεδιασμό και χρόνο. Η Dufl , μια νέα υπηρεσία αναλαμβάνει τα πάντα ώστε εσείς να πετάτε μόνο με την χειραποσκευή όπου και αν πηγαίνετε, όσο χρόνο και αν έχετε.

Ο χρήστης κατεβάζει την εφαρμογή από το site της εταιρείας και εγγράφεται. Σύντομα έρχεται στην πόρτα του μία βαλίτσα την οποία εκείνος πρέπει να γεμίσει με τα ρούχα που χρησιμοποιεί όταν ταξιδεύει. Η βαλίτσα φεύγει με Fedex και πάει στον χώρο φύλαξης όπου όλα τα ρούχα καθαρίζονται, σιδερώνονται, φωτογραφίζονται επαγγελματικά και οι εικόνες τους μπαίνουν στο account στην mobile εφαρμογή.

Όταν έρθει η ώρα για το ταξίδι ο χρήστης επιλέγει από την εφαρμογή ποια ρούχα θα ήθελε μαζί του και σε ποιο ξενοδοχείο (οπουδήποτε στον κόσμο) θα πρέπει να τον περιμένουν και πότε. Η Dufl φροντίζει ώστε ο πελάτης να βρει τη βαλίτσα στο δωμάτιό του όταν φτάσει, με τα ρούχα έτοιμα και διπλωμένα με απόλυτη ακρίβεια και τάξη.

Όταν το ταξίδι τελειώσει ο χρήστης ειδοποιεί την εταιρεία να παραλάβει τη βαλίτσα. Αυτή επιστρέφει στον χώρο φύλαξης όπου όλα τα ρούχα καθαρίζονται και σιδερώνονται εκ νέου, έτοιμα για το επόμενο ταξίδι. Εσείς φτάνετε σπίτι άνετος, χωρίς φορτίο και χωρίς την έννοια να καθαρίσετε τα ρούχα.

Η υπηρεσία κοστίζει 10 δολάρια το μήνα για την αποθήκευση και φροντίδα των ρούχων, ενώ κάθε ταξίδι κοστίζει επιπλέον 100 δολάρια ανεξαρτήτως προορισμού.

Ο χρήστης μπορεί ακόμα να προσθέσει ή να αφαιρέσει ρούχα από την εικονική του ντουλάπα, η υπηρεσία θα του τα παραδώσει στο σπίτι, ή ακόμα και να βάλει στη βαλίτσα τα ρούχα με τα οποία ταξίδεψε ώστε να επιστρέψει με εκείνα που βρήκε καθαρά.

Η Dufl συγκέντρωσε $2,5 εκατ. σε seed funding και ήδη λειτουργεί δοκιμαστικά την υπηρεσία με 100 πελάτες. Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και αμέσως μετά σε χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε πώς λειτουργεί εδώ.