Η Μέρκελ άφησε πίσω της τη λιτότητα…

Η Μέρκελ άφησε πίσω της τη λιτότητα…

Οι διακοπές των Χριστουγέννων της Καγκελάριου στο πανάκριβο ελβετικό θέρετρο του Σεντ Μόριτζ.

Η Άνγκελα Μέρκελ επέλεξε το ελβετικό θέρετρο του Σεντ Μόριτζ για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων .  Εκεί την συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Bildμ η οποία και δημοσίευσε φωτογραφίες της.

«Δροσερός αέρας, 23 εκατοστά χιόνι, θερμοκρασίες γύρω στο μηδέν: η Άνγκελα Μέρκελ (59, CDU) είναι από το Σαββατοκύριακο στην Ελβετία για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Όπως κάθε χρόνο, η καγκελάριος ξεκουράζεται στις γιορτές στο Σεν Μόριτς. Η πρώτη ημέρα εργασίας στην καγκελαρία θα είναι η Δευτέρα σε δύο εβδομάδες» αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Άνγκελα Μέρκελ δεν φορά γάντια, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες και κρατά πέδιλα του σκι, ενώ σε κοντινή απόσταση περπατούν δύο άνδρες, μάλλον της προσωπικής ασφάλειάς της. Οι παρατηρητικοί πρόσεξαν την κορδέλα που φοράει η καγκελάριος στο κεφάλι και η οποία καλύπτεται σε μεγάλο μέρος από τα μαλλιά της.

Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει ότι η καγκελάριος φοράει το ίδιο γκρι φλις που φορούσε και στις περυσινές χειμερινές της διακοπές.
Σύμφωνα με τη Bild τα στιγμιότυπα είναι από την περασμένη Κυριακή, αλλά δεν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την Μέρκελ να κάνει σκι.

Διαβάστε: Η Μέρκελ βλέπει πρόοδο σε Ελλάδα-Κύπρο και ζητά «εξέλιξη της Ε.Ε.»