Μια διαφορετική πρόταση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Μια διαφορετική πρόταση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Αγάπη, γκλίτερ και στρας στο πιο καλτ πάρτι για την γιορτή της αγάπης.

Όποιος θέλει να γιορτάσει εναλλακτικά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκει εδώ την καλύτερη πρόταση. Η Trash n’ Strass ομάδα παρουσιάζει την Παρασκευή 14 Φλεβάρη στο Βios το πιο καψουρό-trash πάρτι εμπνευσμένο από την πιο cult και trash κουλτούρα που έχει περάσει όχι μόνο η Ελλάδα αλλά ολόκληρο το σύμπαν. Μιλάμε βεβαίως για την κουλτούρα της δεκαετίας του 1980.

Για άλλη μια φορά λοιπόν μέσα από χρυσόσκονες, έρωτες και πούπουλα ξεπετάγονται ο Τέρης Χρυσός, η Madonna, ο Michael Jackson, ο Πασχάλης, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η Πέπη Τσεσμελή (!) και όλες οι άλλες «τεράστιες» προσωπικότητες των οποίων κάποιες επηρέασαν το στιλ δεκαετίων… Κάποιες επηρεάζουν το στιλ ακόμα, ομολογουμένως.

Διαβάστε ακόμη: Μουσική με όργανα από πάγο!

Όπως και να’ χει ένα είναι βέβαιο. Το Love and Glitter Party θα είναι ένα χάπενινγκ χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Θα ζήσουμε εκεί τα κλασικά θέματα της χρυσής εποχής της ντίσκο, τον παροξυσμό της ελληνικής ποπ των δεκαετιών του ’80 και του ’90 αλλά και την ψυχεδέλεια των ελληνικών ‘60’ς.

Στα decks θα βρίσκονται η Marla V και η Lego ξεσηκώνοντας μας σε ένα βράδυ δίχως ενοχές και δίχως όρια. Ένα βράδυ με σάουντρακ τα θρυλικά τραγούδια που στιγμάτισαν την εφηβεία μας και που όλοι, τόσο αγαπάμε να μισούμε!

Την Παρασκευή 14.2 στο BIOS Front στις 23.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.