Μια περιήγηση στον startup χάρτη της πόλης

Μια περιήγηση στον startup χάρτη της πόλης

Δηλώστε συμμετοχή στο διήμερο open doors για συνεργατικούς χώρους, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας, startups και εταιρείες τεχνολογίας.

Για δύο ημέρες οι συνεργατικοί χώροι, οι θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας, οι startups και οι εταιρείες τεχνολογίας «ανοίγουν» τις πόρτες τους και αφήνουν τους ενδιαφερόμενους να τις… ανακαλύψουν.

Ακολουθώντας τα βήματα των μεγαλύτερων ονομάτων της διεθνούς σκηνής όπως Delivery Hero, Hitfox Group, Etsy, Stripe, Kayak, Uber, Bla Bla Car, Startup Bootcamp, Google, Microsoft Ventures που έχουν δώσει το παρόν στο Startup Safary Berlin.

Το 2012 ο Maciek Laskus και η Clarissa Steinhöfel αποφάσισαν να κάνουν τις statups πιο προσιτές στο κοινό, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να παρατηρήσουν από κοντά πως λειτουργούν, ποιες είναι οι αξίες τους είναι και τι θέλουν να πετύχουν. Έχουν πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, στη Κρακοβία , στο Πόζναν και στην Κολωνία και πλέον ήρθε η στιγμή της Αθήνας. To Startup Safary Athens, θα πραγματοποιηθεί στις 22 & 23 Νοεμβρίου 2014 στην Αθήνα κατά την διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας

Στην διημερίδα θα συμμετάσχουν οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες προώθησης και στήριξης της Startup επιχειρηματικότητας όπως: AceIn, Aephoria, AHEAD, Bios Romantso, CoLab, Corallia, EGG, IforU, Impact Hub, Innovathens, IQbility, Orange Grove, The Found.Ation και άλλες με στόχο την παρουσίαση του οικοσυστήματος της νεανικής επιχειρηματικότητας στο ευρύ κοινό, η αναζήτηση συνεργασιών, η ενημέρωση σχετικά με επαγγελματικές ευκαιρίες, η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων.

Η διαδικασία είναι απλή η εταιρεία που επιθυμεί να συμμετάσχει συμπληρώνει την σχετική αίτηση και από εκεί και πέρα ξεκινάει ένα σαφάρι επιχειρηματικότητας! Ο ενδιαφερόμενος έχει πρόσβαση στο ημερολόγιο του προγράμματος, επιλέγει τα ομιλίες και τους χώρους που θέλει να επισκεφτεί ακολουθώντας τον χάρτη!

Αν έχετε μια startup εταιρεία ή μια επιχειρηματική ιδέα που θέλετε να παρουσιάσετε, μια established εταιρεία και θέλετε να προωθήσετε συγκεκριμένα εργαλεία ή έρευνα, αν είστε ένας συλλογικός φορέας σχετικός με την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα ή αν θέλετε να συμμετέχετε διοργανώνοντας μια δικιά σου εκδήλωση μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας μέχρι 10 Νοεμβρίου στη διεύθυνση athens@startupsafary.com

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα στο Facebook και athens.startupsafary.com