Βίντεο: Μια ταινία μικρού μήκους για το κορυφαίο Johnnie Walker

Βίντεο: Μια ταινία μικρού μήκους για το κορυφαίο Johnnie Walker

Ο Jude Law εξηγεί πως «ουίσκι» σύμφωνα με τους Κέλτες σημαίνει «νερό της ζωής».

Η ιστορία του παγκοσμίου γνωστού ουίσκι ξεκινάει το 1820, στη Σκωτία. Τα μέλη της οικογένειας Ουόκερ είχαν το μαγαζί τους, αλλά προσπαθούσαν να βρουν μια γεύση που δε θα συγκρίνεται και δε θα θυμίζει τις υπόλοιπες.

Ο γιος τους, Τζον Ουόκερ, παρατηρώντας ότι η γεύση του ουίσκι διαφέρει από βαρέλι σε βαρέλι, ξεκίνησε να πειραματίζεται, αναμειγνύοντας διάφορα δημητριακά. Το αποτέλεσμα; Η δημιουργία του πιο γευστικού ουίσκι. Παρ’ όλο που πέθανε το 1857, ο γιος του συνέχισε την πορεία του πατέρα του συστήνοντας στον κόσμο το «Old Highland Whiskey», το οποίο αργότερα ονομάστηκε «Walker Black Label» (1909) και το «Walker Red Label».

Σήμερα το JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, θεωρείται το κορυφαίο πολυτελές Blended Scotch Whiskey σύμφωνα με την IWSR 2013.

Η ιστορία του θα μεταφερθεί στην οθόνη με πρωταγωνιστές τους Jude Law και Giancarlo Giannini.

Η ταινία, σκηνοθετημένη από τον Βρετανό σκηνοθέτη Jake Scott, παρουσιάζει την ιστορία μιας πρόκλησης μεταξύ δύο ανδρών που αναζητούν μια πραγματικά σπάνια εμπειρία. Στην ταινία ο Law, παρ’ όλο που έχει ό,τι χρειάζεται στη ζωή του, χρησιμοποιεί ένα στοίχημα ως δικαιολογία για να δοκιμάσει τον εαυτό του και να κερδίσει κάτι που θέλει, δίχως να το αγοράσει με χρήματα.

 

Γυρισμένη στα British Virgin Islands της Καραϊβικής και στο Λονδίνο, η ιστορία ξεκινά με τους Law και Giannini να απολαμβάνουν JOHNNIE WALKER BLUE LABEL ουίσκι, ενώ βρίσκονται μέσα σε ένα πραγματικά μοναδικό ιστιοφόρο έχοντας θέα τον απέραντο ωκεανό. Ακούμε τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Law να δηλώνει πως θέλει να αγοράσει αυτό το σκάφος, αλλά δυστυχώς για εκείνον, δεν είναι προς πώληση και ο μόνος τρόπος για να το κάνει δικό του, είναι να δημιουργήσει μια μοναδική παράσταση. Η πρόκληση έχει μόλις ξεκινήσει.

Σχολιάζοντας την ταινία, ο Law δήλωσε: «Ο σκοπός της ταινίας είναι να παρουσιάσει την ατομική πρόοδο και βελτίωση, πράγματα τα οποία προσπαθώ να πετύχω και στη δουλειά μου, αλλά και στην καθημερινή μου ζωή. Έπρεπε να μάθω νέα πράγματα για τα γυρίσματα αυτής της ταινίας. Τόσο αυτό, όσο και τα τοπία που επισκεφθήκαμε για να γυρίσουμε τις σκηνές, αλλά και η συνεργασία μου με τον Jake και τον Giancarlo, έκαναν τη συμμετοχή μου σε αυτή τη ταινία μια πραγματικά σπάνια εμπειρία».

Ο James Thompson, Γενικός Διευθυντής της Diageo Reserve, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το σημερινό λανσάρισμα του “The Gentleman’s Wager”. Για εμάς, στο πρόσωπο του Jude ενσωματώνεται το πνεύμα προόδου που ταυτίζεται με το JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, οπότε χαιρόμαστε πολύ που δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον».

Δείτε την:

Διαβάστε ακόμα:

Πόσο κοστίζει το ακριβότερο ουίσκι του κόσμου;