Μιχάλης Λεμπιδάκης: Δεν αισθάνομαι μίσος για τους απαγωγείς μου

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Δεν αισθάνομαι μίσος για τους απαγωγείς μου
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης συνομιλεί με οικείους του κατά τη διάρκεια διαλείμματος της δίκης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018. Με την κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη ξεκίνησε σήμερα, η ακροαματική διαδικασία της πολύκροτης υπόθεσης. Η δίκη που ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Δευτέρα (10/12) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, πήρε αναβολή για σήμερα, καθώς ένας από τους κατηγορούμενους δεν είχε δικηγόρο και ζήτησε από το δικαστήριο να του ορίσει. Κατηγορούμενοι για την υπόθεση απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία είναι 12 άτομα εκ των οποίων οι 8 είχαν κριθεί προφυλακιστέοι, ενώ 4 είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Ο επιχειρηματίας κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο κατά την πρώτη ημέρα της δίκης για την υπόθεση της απαγωγής του.

Με την κατάθεση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη ολοκληρώθηκε σήμερα, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, η πρώτη ημέρα της δίκης για την υπόθεση της απαγωγής του, για την οποία κάθονται στο εδώλιο 12 άτομα.

Εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, ο επιχειρηματίας δήλωσε: «Δεν αισθάνομαι μίσος για αυτούς τους ανθρώπους που έπραξαν αυτό που έπραξαν, αλλά τους λυπάμαι. Κι εκείνους και τις οικογένειές τους. Θα πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια στη φυλακή, όσοι κριθούν ένοχοι. Λυπάμαι για αυτούς και τις οικογένειές τους, όμως η Δικαιοσύνη είναι η ασπίδα της κοινωνίας. Είναι υποχρεωμένη, χωρίς συναισθήματα, να κρίνει και να επιβάλλει τον νόμο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ