Μήνυμα Καμμένου προς Τουρκία: Ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε θα τους συντρίψουμε

Μήνυμα Καμμένου προς Τουρκία: Ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε θα τους συντρίψουμε

Από τη Λέρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έστειλε την απάντησή του στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων και το μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων του εναέριου χώρου.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του σε μονάδες και ακριτικά φυλάκια προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετέβη στη Λέρο, το Φαρμακονήσι και τους Λειψούς.  Μιλώντας σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής του νησιού, ο Πάνος Καμμένος έστειλε ένα νέο ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα.

«Όσο είμαστε όρθιοι και ζωντανοί κανείς δεν θα αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία. Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν, ότι καλό θα ήταν για αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Από εκεί και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε», τόνισε, προσθέτοντας ότι «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Στη συνέχεια ο Π. Καμμένος επισκέφθηκε φυλάκια του Στρατού Ξηράς στο Φαρμακονήσι και τους Λειψούς, όπου αντάλλαξε ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

Δείτε ακόμη: Νέες πτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από το Καστελόριζο