Μητσοτάκης: Το φως της Ανάστασης να ενώσει όλους τους Έλληνες

Μητσοτάκης: Το φως της Ανάστασης να ενώσει όλους τους Έλληνες

Αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως η σκέψη όλων είναι σήμερα κοντά σε αυτούς.

Την ευχή το φως της Ανάστασης να ενώσει όλους τους Έλληνες και να δυναμώσει την ελπίδα, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο.

Σε δήλωσή του για το Πάσχα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, παίρνουμε δύναμη από τις ρίζες μας καθώς το Πάσχα συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας, της ζωής, του φωτός, της αλήθειας.

“Ξέρω πως για πολλούς Έλληνες η ελπίδα της Ανάστασης ξεθωριάζει μέσα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Η σκέψη μας είναι κοντά τους κατά τις ‘Αγιες τούτες Ημέρες. Γιατί με αλληλεγγύη και ομοψυχία, ενωμένοι και χωρίς αναίτιους διχασμούς, θα βγούμε όλοι μαζί από τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα. Αυτή είναι και η δική μου ευχή: Το φως της Ανάστασης θα δείξει το δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια και με αισιοδοξία. Όπως αξίζει στην Ελλάδα”.

Αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως η σκέψη όλων είναι σήμερα κοντά σε αυτούς και τις οικογένειές τους.

“Τους λέμε να βρουν δύναμη στην πίστη τους αλλά και στη στήριξη όλων μας. Σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας”, είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.