Να γιατί ο Ράιαν Ρέινολντς αγόρασε την Aviation Gin

Να γιατί ο Ράιαν Ρέινολντς αγόρασε την Aviation Gin

Ο γνωστός ηθοποιός ανακάλυψε τη συγκεκριμένη μάρκα τζιν στη γενέτειρά του στο Βανκούβερ πριν από έναν χρόνο. 

της Rachel King

Ο Καναδός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς προέβη νωρίτερα φέτος σε μια ανακοίνωση-έκπληξη: ότι είναι ο νέος υπερήφανος ιδιοκτήτης της Aviation Gin, μιας εταιρείας παραγωγής εκλεκτού τζιν.

Πόσο απρόσμενη είναι όμως μια τέτοια είδηση;

«Βρισκόμαστε στην αρχή μιας τάσης που μοιάζει με μια σύγχρονη μανία για τζιν. Το πίνουν οι millenials. Το πίνουν οι νέοι- όχι τα νήπια αλλά οι νέοι» ανέφερε αστειευόμενος ο Ρέινολντς σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Μανχάταν την περασμένη εβδομάδα.

Η εκδήλωση για τα μέσα ενημέρωσης- η οποία διοργανώθηκε από την Aviation Gin- είχε ως θέμα «την ενημέρωση και τον προσανατολισμό των εργαζομένων», ενώ συνοδεύτηκε από ένα εγχειρίδιο σχετικά με τη σημασία της αναγνωρισιμότητας του εμπορικού σήματος στα κοινωνικά μέσα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ρέινολντς ανέλυσε δημοσίως για ποιο λόγο θέλησε να είναι ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης εταιρείας παραγωγής τζιν.

Ο γνωστός ηθοποιός ανακάλυψε το Aviation Gin στη γενέτειρά του στο Βανκούβερ πριν από έναν χρόνο. «Συνέχιζα να παραγγέλνω το ίδιο κοκτέιλ Νεγκρόνι ξανά και ξανά, και δεν ήξερα γιατί ήταν τόσο καλό», θυμάται ο Ρέινολντς. «Ήταν εξαιτίας του τζιν, του Aviation Gin. Συνειδητοποίησα ότι δεν χρειαζόμουν πλέον το Νεγκρόνι. Χρειαζόμουν μόνο το τζιν».

Τον Φεβρουάριο, ο Ρέινολντς αγόρασε την εταιρεία και πλέον αποτελεί το «πρόσωπο» της μάρκας σε διάφορες προωθητικές ενέργειες και στα κοινωνικά μέσα. Οι όροι της συμφωνίας για την αγορά της εταιρείας δεν αποκαλύφθηκαν και ο Ρέινολντς παραδέχτηκε ότι τότε είχε περιορισμένη γνώση στο τζιν. Είχε δοκιμάσει το Aviation Gin για πρώτη φορά μόλις το προηγούμενο έτος. Πλέον, η Aviation Gin λέει ότι ο Ρέινολντς παίζει «ενεργό ρόλο στην καθημερινή δραστηριότητα της εταιρείας και επιβλέπει τη δημιουργική κατεύθυνση στο πλαίσιο της αποστολής του να εισάγει τον κόσμο στην υπέροχη γεύση του Aviation».

Η Aviation Gin έχει την έδρα της στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και αυτοσυστήνεται ως ένα «αμερικανικό τζιν» που χαρακτηρίζεται από ένα μίγμα βοτάνων το οποίο κάνει το ποτό πιο «απαλό» και ευκολόπιοτο σε σύγκριση με τα London Dry τζιν.