Να πως είναι να τρως 46 διαφορετικά γεύματα των McDonald’s σε μια ημέρα

Να πως είναι να τρως 46 διαφορετικά γεύματα των McDonald’s σε μια ημέρα
A menu displays US fast food chain McDonald's beef burger menu, in New York, January 28, 2011. Beef prices have been increasing 6.1 percent for the consummer market linked to an increase in price in agriculture raw material. Large beef provider such as US fast food chain McDonald are expected to raise their price due to the increase. AFP PHOTO/Emmanuel Dunand (Photo credit should read EMMANUEL DUNAND/AFP/Getty Images)

Ο James Waren τα δοκίμασε και ξέρει.

Για του δικούς του λόγους, ένας άνθρωπος αποφάσισε να γυρίσει όλα τα Mc Donald’s του Λονδίνου σε λιγότερο από 24 ώρες και το χρονικό της περιπέτειά του το δημοσίευσε στο YouTube.

Εξηγώντας την αποστολή του, την οποία και ονόμασε «McMarathon» και δημοσίευσε στην ιστοσελίδα Fat την Τρίτη, ο James Ware δήλωσε ότι θα δοκίμαζε ένα διαφορετικό γεύμα σε κάθε ένα από τα 46 εστιατόρια της δημοφιλούς αλυσίδας προκειμένου να δει εάν στο τέλος θα μείνει ευχαριστημένος.

Ξεκίνησε την αποστολή του στις 8:00 π.μ. και έφαγε επτά διαφορετικά είδη πρωινού μέχρι τις 10:30 π.μ., την ώρα που σταματούν την παράδοσή του.

Mε 12 γεύματα από τα McDonald’s και ενώ είχε να δοκιμάσει άλλα 34, ο Ware ένιωθε χορτάτος ήδη. «Είμαι απλά χαρούμενος που είμαι καλά. Παρόλο που η κατανάλωση των 46 γευμάτων με έκαναν να νιώσω σαν άρρωστος», σημείωσε ο ίδιος στο τέλος.

Παρά την ανησυχία του, όσον αφορά το γεγονός ότι δεν θα προλάβαινε να βρεθεί σε όλα τα καταστήματα των McDonald’s του Λονδίνου, ο Wave τα κατάφερε και ξόδεψε 130 δολάρια για τα γεύματα και 30 δολάρια για τα μεταφορικά του έξοδα.

Τελειώνοντας το τελευταίο του γεύμα ο ίδιος σημείωσε ότι «έχει ανακαλύψει μέρη του Λονδίνου που δεν είχε επισκεφθεί ποτέ, φαγητά που δεν είχε ξαναδοκιμάσει, ενώ μέρη του σώματός του γνώρισαν έναν ιδιαίτερο πόνο που δεν είχαν αισθανθεί ποτέ».