ΝΔ: Το θράσος και η υποκρισία της Κυβέρνησης συνεχίζονται

ΝΔ: Το θράσος και η υποκρισία της Κυβέρνησης συνεχίζονται
Το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της στην Συγγρού , Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τι απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση μετά την ανακοίνωση του Μαξίμου σχετικά με το χρέος και το επίδομα στους συνταξιούχους.

Απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου μετά την ανακοίνωση της απόφαση του ESM για το ξεπάγωμα των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος, έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ, «για να “ξεπαγώσουν” σήμερα τα μέτρα για το χρέος από τον E.S.M., ο αφοσιωμένος στο Μνημόνιο Υπουργός κ. Τσακαλώτος, απέστειλε μια εξευτελιστική επιστολή συγγνώμης, ότι δεν θα ξαναδώσει κανένα εφάπαξ βοήθημα στους συνταξιούχους».

Στην ανακοίνωση η ΝΔ σημειώνει ότι «η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει ναρκοθετήσει την πορεία της χώρας, συμφωνώντας για πολλά χρόνια σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π., που είναι αδύνατο να υλοποιηθούν».

Καταλήγοντας, η Νέα Δημοκρατία διερωτάται: «Πόσες φορές ακόμη θα βγάλουν ανακοινώσεις πανηγυρισμών για τη συνεχή λιτότητα χωρίς αντίκρισμα, που επιβάλλουν στον ελληνικό λαό;».