Νέα γραφεία για τη Samsung στη Silicon Valley

Νέα γραφεία για τη Samsung στη Silicon Valley
Photo:

Το ποσό των 300 εκατομμυρίων δολαρίων θα δαπανήσει η εταιρεία για τα νέα κεντρικά γραφεία της στη Silicon Valley.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, η Samsung είναι ένας τεχνολογικός γίγαντας ο οποίος έχει την βάση του στην Νότια Κορέα. Παρ’ όλα αυτά η Samsung συσχετίζεται με πολλές εταιρείες οι οποίες έχουν την βάση τους στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Silicon Valley.

Με την Google και την Apple, καθώς και πολλούς άλλους συνεργάτες και ανταγωνιστές να υπερηφανεύονται για τα κεντρικά γραφεία τους στην Silicon Valley, η Samsung αποφάσισε να ξοδέψει 300 εκατομμύρια δολάρια στα νέα της κεντρικά γραφεία, τα οποία θα βρίσκονται στο San Jose στην California, την πρωτεύουσα της Silicon Valley.

Τα νέα κεντρικά γραφεία της Samsung θα είναι ένα 10-όροφο σύμπλεγμα με συνολικό χώρο στα 102.193 τετραγωνικά μέτρα (1,1 εκατομμύρια τετρ. πόδια) . Εκτός από τον εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, θα περιλαμβάνει ένα «fitness center in the sky», όπως ονομάζεται, και ένα “καθαρό” δωμάτιο για τον σχεδιασμό των ημιαγωγών. Το κτίριο επίσης θα λειτουργεί ως βάση για το τμήμα marketing και πωλήσεων στις ΗΠΑ.

Το κτίριο έχει ολοκληρωθεί κατά 85% και απομένουν εργασίες που αφορούν στο εσωτερικό και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος εξωτερικά. Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμα των αριθμό των υπαλλήλων που θα εργάζονται σε αυτό.

Πηγή: digi1.gr