Νέα πανευρωπαϊκή ηλεκτρονική πλατφόρμα αγροτικού εμπορίου από την Warply

Νέα πανευρωπαϊκή ηλεκτρονική πλατφόρμα αγροτικού εμπορίου από την Warply

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα “agroemporium” συνδέει παραγωγούς, συσκευαστές και μεταφορείς με αγοραστές σε όλη την Ευρώπη.

Η Warply δημιούργησε και λανσάρει το agroemporium.com, τη νέα ηλεκτρονική πλατφορμα πωλήσεων και παραγγελιών για τον αγροτικό κόσμο σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα καινοτόμο ecommerce site που «συνδέει» διαδικτυακά επαγγελματίες – αγρότες, παραγωγούς, συσκευαστές και μεταφορείς – με εμπόρους λιανικής και αγοραστές. Μέσα από το agroemporium.com οι εμπλεκόμενοι μπορούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν αγροτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, ενώ συγχρόνως έχουν διευκολύνσεις και σε όλα τα στάδια της συναλλαγής – συμπεριλαμβανομένων νομικών εγγράφων όπως ηλεκτρονικό συμβόλαιο πώλησης, κα.

Το agroemporium.com λειτουργεί κυρίως μέσω της διαδικασίας της δημοπρασίας για την καλύτερη τιμή διάθεσης των προϊόντων. Ο παραγωγός ανεβάζει μια αρχική τιμή πώλησης που ανάλογα με την ζήτηση αλλάζει (real-time bidding). Ο πελάτης-έμπορος λιανικής αντίστοιχα, μπορεί να βρει αγροτικά προϊόντα από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, να κλείσει τις συμφωνίες του τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους μεταφορείς των προϊόντων και να πληρώσει με την παραλαβή, σύμφωνα με την λίστα ποιότητας που έχει προσυμφωνηθεί μέσα από το agroemporium.com .

Στο πλαίσιο προώθησης του “agroemporium”, η Warply θα συμμετάσχει στην 26η DETROP BOUTIQUE τη “Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και έμποροι μπορούν να επισκεφτούν στην έκθεση το Περίπτερο 13, stand 54a  για μια πλήρη περιγραφή και επίδειξη της πλατφόρμας  agroemporium.com και των δυνατοτήτων της.