Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Γιούνκερ- Μέι με πιθανή επίσκεψή της στο Στρασβούργο

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Γιούνκερ- Μέι με πιθανή επίσκεψή της στο Στρασβούργο

«“Ρευστότητα” είναι ο ευγενικός τρόπος περιγραφής της κατάστασης», αναφέρει δημοσιογράφος του BBC.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι είχε νέα τηλεφωνική συνομιλία σήμερα, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, καθώς οι συνομιλίες συνεχίζονται, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της.

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε πως η λήψη σοβαρών αποφάσεων μέσα στην εβδομάδα για το Brexit, άπτεται του βρετανικού κοινοβουλίου, μετά το μηδενικό αποτέλεσμα των συνομιλιών που διεξήχθησαν με το Λονδίνο, στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, δήλωσε στην διάρκεια μιας προγραμματισμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μίλησε στο τηλέφωνο με την Τερέζα Μέι χθες το βράδυ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σε τεχνικό επίπεδο.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι είναι πιθανό να πάει σήμερα στο Στρασβούργο, ενώ η επίσκεψη αυτή δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με την υπεύθυνη πολιτικού ρεπορτάζ του BBC, Λάουρα Κούενσμπεργκ. «“Ρευστότητα” είναι ο ευγενικός τρόπος περιγραφής της κατάστασης», έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της, στο Twitter.

Δείτε ακόμη: Η Μέι απορρίπτει τις συστάσεις για αναβολή της ψηφοφορίας- Τι σχολιάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή