Επενδύσεις 80 εκατ. ευρώ για τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη-Grecotel

Επενδύσεις 80 εκατ. ευρώ για τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη-Grecotel

Στα 151 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το 2014 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου που προσβλέπει σε νέες συνεργασίες για την επόμενη χρονιά.

Με κύκλο εργασιών 151 εκατ. ευρώ και 1,85 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις προβλέπεται να κλείσει η χρονιά εφέτος για τα ξενοδοχεία του Ομίλου Νικολάου Δασκαλαντωνάκη–Grecotel, τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο όμιλος, ενώ σε ό,τι αφορά το μερίδιο αγοράς του στην Ελλάδα, αυτό ανέρχεται σε 4,4%.

Για το 2015 και έως το 2017 ο Όμιλος, ανακοινώνει ότι προχωρά στην υλοποίηση νέων συνεργασιών και επενδύσεων ύψους 80 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνουν νέα ξενοδοχεία, έργα επέκτασης και εκσυγχρονισμού υφισταμένων μονάδων, σε Κρήτη, Πελοπόννησο, Μύκονο, Κέρκυρα και Χαλκιδική. Επίσης, σύναψε νέα εμπορική συμφωνία με τον κορυφαίο τουριστικό οργανισμό TUI A.G.

Το 2014 ο Όμιλος ολοκλήρωσε επενδυτικά προγράμματα συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ. Την τουριστική σαιζόν 2014, λειτούργησαν οι πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες Caramel Grecotel Boutique Resort και White Palace Grecotel Luxury Resort στο Ρέθυμνο Κρήτης, ενώ σε λειτουργία τέθηκε το Pallas Athena Grecotel Boutique Hotel στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, έπειτα από ανακαίνιση.

Σημαντικές τέλος, σύμφωνα με τον Όμιλο ήταν και οι επενδύσεις σε ανακαινίσεις των ξενοδοχείων Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort και Daphnila Bay Thalasso All-inclusive Resort στην Κέρκυρα, καθώς και στο Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort στη Μύκονο, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως.