Νέο φτηνότερο iPhone 5C ρίχνει στην αγορά η Apple

Νέο φτηνότερο iPhone 5C ρίχνει στην αγορά η Apple

Την καινούρια  έκδοση της «πλαστικής» συσκευής της με αποθηκευτικό χώρο 8 GB λάνσαρε η εταιρεία.

Μία νέα, φθηνότερη έκδοση του iPhone 5C, η οποία όμως θα διαθέτει μικρότερο αποθηκευτικό χώρο, που θα προσδιορίζεται στα 8 GB, λάνσαρε η Apple. Η συσκευή έκανε την εμφάνισή της αρχικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας στη Βρετανία, αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της βρετανικής O2. Σε ότι αφορά στα τεχνικά της χαρακτηριστικά, η συσκευή iPhone 5C 8GB διατηρεί την οθόνη Retina των 4 ιντσών, την κάμερα των 8 Megapixel και τον επεξεργαστή A6, όπως ακριβώς και οι εκδόσεις των 16GB και 32GB.

Η συσκευή κοστίζει 429 λίρες, δηλαδή 40 λίρες φθηνότερα από την έκδοση των 16GB, και έκανε την εμφάνισή της και στο γαλλικό Apple store, στην τιμή των 559 ευρώ, δηλαδή 50 ευρώ φθηνότερα από την έκδοση των 16GB. Οι εκδόσεις των 16GB και 32GB συνεχίζουν να διατίθενται στις προηγούμενες τιμές τους, όπως επίσης και το προγενέστερο iPhone 4S.

Το 5C αποτέλεσε μία «τολμηρή» κίνηση της Apple, αφού ήταν το πρώτο της smartphone όπου το πλαστικό κυριαρχούσε στην κατασκευή του, ενώ παράλληλα διατίθεται και σε ποικιλία εναλλακτικών χρωμάτων. Όπως αποδείχθηκε, η επιτυχία του δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού φήμες θέλουν εκατομμύρια από τις εν λόγω συσκευές να παραμένουν σε αποθήκες και ράφια καταστημάτων. Η κίνηση του λανσαρίσματος του iPhone 5C 8GB προφανώς αποτελεί μία προσπάθεια να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για την «πλαστική» συσκευή της Apple.

Διαβάστε περισσότερα: 

Η Apple στοχεύει να ρίξει στην αγορά 90 εκατ. iPhone 6!

Apple: Ανακοίνωσε την αναβάθμιση iOS7.1 για κινητές συσκευές