Νέο κινητό με κυρτή οθόνη από την LG

Νέο κινητό με κυρτή οθόνη από την LG

Η νοτιοκορεατική εταιρεία μπαίνει δυναμικά στον χώρο των κυρτών smartphones με το νέο G Flex.

Το πρώτο της smartphone με κυρτή οθόνη παρουσίασε σήμερα η LG, υπό την ονομασία G Flex.

Το νέο G Flex που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Νοτίου Κορέας τον επόμενο μήνα, διαθέτει οθόνη OLED 6 ιντσών, ενώ διαθέτει και κυρτή μπαταρία.

1/3

Η κίνηση της LG να παρουσιάσει το G Flex τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θεωρείται από αναλυτές ως «στρατηγική», δεδομένου ότι η επίσης νοτιοκορεατική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Samsung έχει ανακοινώσει την έλευση του δικού της «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου με κυρτή οθόνη, του Galaxy Round.

Τα smartphones με κυρτές οθόνες θεωρούνται πεδίο μεγάλου ανταγωνισμού ανάμεσα στις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν αναλυτές, το υψηλό κόστος κατασκευής σε συνδυασμό με την έλλειψη βασικών λειτουργιών που προσφέρονται στα κοινά smartphones, καθιστούν δύσκολη την ευρεία διάδοσή τους, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον.

Μέχρι στιγμής, οι Samsung και LG, έχουν δηλώσει ότι τόσο το Galaxy Round όσο και το G Flex θα είναι διαθέσιμα στην αγορά της Νοτίου Κορέας. Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμα στον υπόλοιπο κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Κινητό με κυρτή οθόνη παρουσίασε η Samsung