Νέος μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός η εταιρεία STOIXIMAN

Νέος μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός η εταιρεία STOIXIMAN
Ο παίκτης του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι πετυχαίνει το 1-0 και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού - ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στο Γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015. Τελικό σκορ Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-1. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Η διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία θα κοσμεί τις φανέλες του πρωταθλητή Ελλάδος.

Συμφωνία χορηγίας υπέγραψε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, stoiximan.gr, που στο εξής, θα κοσμεί τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Η ιντερνετική στοιχηματική εταιρεία θα πάρει τη θέση της UNICEF με την οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε συνάψει συμφωνάις χορηγικής δραστηριότητας.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

To Stoiximan.gr μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Stoiximan ανακοινώνουν τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας, με το Stoiximan.gr να αποτελεί τον Mεγάλο Xορηγό της Oμάδας του Ολυμπιακού. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο θα κοσμεί από αυτή την Κυριακή τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πέρα από τη χορηγική συμφωνία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Stoiximan, οι οποίες υλοποιούν ήδη σημαντικές κοινωνικές δράσεις, δεσμεύτηκαν στην εφαρμογή ενός κοινού προγράμματος κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας.

Ο Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπογράμμισε: “Καλωσορίζουμε τη Stoiximan στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Το όραμά μας στον Ολυμπιακό ξεφεύγει από τα στενά όρια της αγωνιστικής δράσης και εκτείνεται στη συμμετοχή, στην προσφορά και στην αλληλεγγύη. Είμαι σίγουρος ότι η Stoiximan θα είναι κοινωνός αλλά και αρωγός του οράματός μας αυτού. Ξεκινάμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συμπόρευσης. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στον ελληνικό αθλητισμό και μέσω αυτού και στην ελληνική κοινωνία”.

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, σημείωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο ενώνει φυσιολογικά τον δρόμο της με τον μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας. Η χρονική στιγμή δε της ανακοίνωσης, μετά από τη μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού, καταδεικνύει τον κοινό μας τόπο: σκληρή δουλειά, καταξίωση, κορυφή. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς επίσης, ότι συνενώνουμε τις δυνάμεις μας πέρα από την εμπορική συνεργασία και σε ένα πλαίσιο προσφοράς και δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας”.

Το ‘ντεμπούτο’ του Stoiximan.gr στη φανέλα του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι για την 6η  αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, με τον  ΠΑΟΚ, ενώ θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες μέρες ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας.

Η Stoiximan στηρίζει χορηγικά, εδώ και δύο χρόνια, εθνικές ομάδες, κορυφαίους συλλόγους καθώς και αθλητές από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού.