Νταβός: Δείτε όλες τις εξελίξεις από το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum με ένα κλικ

Νταβός: Δείτε όλες τις εξελίξεις από το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum με ένα κλικ
epa06460596 The Logo of the 48th annual meeting of the World Economic Forum, WEF, is seen on a window in Davos, Switzerland, 21 January 2018. The meeting brings together enterpreneurs, scientists, chief executive and political leaders in Davos from 23 to 26 January. EPA/GIAN EHRENZELLER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λεπτό προς λεπτό ότι νεότερο προκύπτει από το Νταβός, που χτυπά η «καρδιά» των ισχυρών του πλανήτη, με τη βοήθεια της KPMG. 

Ένα «εργαλείο» real-time ενημέρωσης έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν στο εξής, οι αναγνώστες του fortunegreece, με τις τελευταίες εξελίξεις από το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum του Νταβός στην οθόνη του υπολογιστή τους.

Πρόκειται για ένα εύχρηστο και πολύτιμο «εργαλείο» ενημέρωσης που δημιουργήθηκε χάρη στη KPMG και μεταφέρει πληροφορίες από το μεγαλύτερο οικονομικό event του πλανήτη στην οθόνη του υπολογιστή σας και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.

Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το World Economic Forum του Νταβός με τη μορφή tweets, που αναφέρονται σε αυτό και που περιγράφουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κλίμα, τις προτάσεις και τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας.